Jump to content

vasilator

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της vasilator Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ !!! Περιμένω και εγώ τα αποτελέσματα ! Εμένα πάντως η κίνηση δεν μου φένεται για αντανάκλαση, αλλά εσυ φαντάζομαι θα ξέρεις κάτι παραπάνω ! Καλη συνέχεια !
  2. Οκ markhero... Σου έχω στείλει το mail με το video στην αρχική του μορφή. Περιμένω νέα σου !!!! Η περιέργια μου έχει φτάσει στα ύψη !!!
  3. Φίλε Bi2l, Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτά που με ρωτάς.
  4. Φίλε Markhero, Το video δεν έχει δεχτεί καμία επεξεργασία, εκτός από την αλλαγή απο mp4 σε mov για να μπορέσω να το κάνω upload. Όσο για την αντανάκλαση απο φώτα αυτοκινήτου που αναφέρει ο bi2l...Πισω απο το σημείο που βρήσκομαι, δεν υπάρχει δρόμος και είμαι περιτριγυρισμένος απο δέντρα, Βασικα το αυτοκίνητο ειίναι παρκαρισμένο κάτω από πεύκα. Υ.Γ. Δεν θέλω με το ζόρι να είναι U.F.O. απλά παραθετώ τα δεδομένα της κατάστασης Για να μην παρεξηγηθώ !
  5. Άρα... Τα sprites χρειάζονται καταιγίδες...και είναι τοσο γρήγορα που πρέπει να έχεις ειδική κάμερα για να τα πιάσεις σε video. Την συγκεκριμένη μέρα όμως ο καιρός ήταν μια χαρά και το φενόμενο το έχει πιάσει η κάμερα του κινητού μου για περίπου 2 δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι ότι η αντανάκλαση, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα σαν λόγικη εξήγηση,(το φαινόμενο το είδα μετά στο video), όμως το κίνητο έχει σταθερή γωνία λήψης ακόμα και οι ελάχιστες μεταβολές που κάνει, δεν δικαιολογούν την ταχύτητα της αντανάκλασης. Επίσης, κάτι το οποίο δεν ανέφερα, ακριβώς πριν το φαινόμενο αριστερά απο το σύνεφο φαίνονται αχνά 2 φώτα να μπαίνουν πίσω απο το σύνεφο. (ελπίζω να μην είναι η ιδέα μου). χεχε !
  6. Καλησπέρα σε όλους ! Το video που ανεβάσα το τράβηξα τυχαία με το κινητό μου στην Θάσο λίγο πριν το ξημέρωμα το περασμένο καλοκαίρι. Στο 33ο δευτερόλεπτο, πίσω απο ένα σύννεφο, εμφανίζεται ένα φως και φεύγει με ταχύτητα προς τα πάνω. Βρίσκομαι μέσα σε αυτοκίνητο αλλά δεν πιστεύω να είναι αντανάκλαση από το τζάμι, καθώς το κινητό δεν διαθέτει φλας, και η γωνία λήψης είναι σταθερή. Καμια γνώμη για το τι μπορεί να είναι? Υ.Γ. Λυπάμαι για την χαμηλή ανάλυση mov00236.mov Strange light. Thasos Summer 2011
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης