Jump to content

dukepapas

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από dukepapas

  1. Καλησπερα σε ολους .....αν και νεος ακομα με κιάλια βλέπω το φεγγάρι αν πατε προς αναβισο θα ηθελα να ερθω να παρω μια γεύση γιατι τα μεροι που συνήθως γίνονται εξορμήσεις εκτος αθηνων ειναι αρκετα μακρια για εμενα.
  2. ειναι λιγο μακρια ο κιθαιρονας ποσα χιλιομετρα ειναι απο αθηνα?
  3. πω πω συγνωμη δηλαδη αν αυτο δεν ειναι προιον φωτομονταζ! στο βουνο φενονται τοσο καθαρος και με νεφελοματα ο ουρανος??
  4. οταν λεμε νεα σελινη ενοουμε δηλαδη το γεματο φεγγαρι? παντος θα βολευει και χωρις φεγγαρι γιατι θα φενονται τελια τα αστερια!!
  5. ναι αλλα και στα δυο καθε ποτε μαζευονται?
  6. τωρα εδω μιλαμε για αθηνα για κατι κοντινο
  7. προσοπικα δεν εχω παει σε καποια συναντηση γιατι τωρα γραφτηκα απλα αν καποια παιδια το εχουν στο προγραμμα ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε και να μας πουν ετσι και δυο λογια γιατο τι χρειαζεται να ξερουμε και να μπουμε σιγα σιγα στο νοημα της αστρονομιας.
  8. παιδια καλησπερα ξερω αν και νεος οτι στην αθηνα ειναι μεγαλη η φωτοριπανση αλλα δυστυχώς δεν εχουμε την δυνατοτητα να παμε ολοι μακρια. Μπορουμε να κανονισουμε τιποτα προς σουνιο η καπου που να μπορεσουμε να απολαυσουμε τον καθαρο ουρανο του αυγουστου και το φεγγαρι που ειναι το μεγαλύτερο του χρονου?
  9. Κεντρο εγραψα αλλα εντος αθηνας πεταγομε οταν κανονιστει.
  10. α ευχαρηστο πολυ ωραια θα εχω το νου μου για κοντα γιατι πελοπονησο δεν το βλεπω λογω οικονομικον, μακαρι να μπορουσα.
  11. Καλησπερα σε ολους επειδη δεν ειδα καποιο σημειο για καλοσορισμα για νεους χρηστες και ερωτησεις για παρατηρησης ειπα να σας γραψω εδω. ειμαι ο χρηστος. Η απορεια μου ειναι μπορει κανεις να παει και να δει σε καποιο αστεροσκοπιο με το μεγαλο τηλεσκοπιο και αν ναι για ποση ωρα; Επισης υπαρχουν τιποτα συναντήσεις κοντα στην αθηνα για να γνωριστουμε καλύτερα και να μιηθουμε σιγα σιγα σε αυτον τον υπεροχο κοσμο της αστρονομιας?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης