Jump to content

dukepapas

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από dukepapas

  1. Καλησπερα σε ολους .....αν και νεος ακομα με κιάλια βλέπω το φεγγάρι :lol: αν πατε προς αναβισο θα ηθελα να ερθω να παρω μια γεύση γιατι τα μεροι που συνήθως γίνονται εξορμήσεις εκτος αθηνων ειναι αρκετα μακρια για εμενα.
  2. Σε ένα ξέφωτο κοντά στα Βίλλια. Είτε έρθεις από Βίλλια, είτε από Αλεποχώρι, θα δεις μια ταμπέλα προς μία ανηφορική οδό που λέει "ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ". Ανεβαίνεις και μετράς 3 γεφυράκια. Αμέσως μετά το 3ο, αριστερά, υπάρχει κατηφορικός χωματόδρομος. Λίγες εκατοντάδες μέτρα και βγαίνεις σε ένα ξέφωτο όπου θα σε υποδεχθεί ένας σταχτής γάιδαρος (ο οποίος δεν είναι μέλος του Astrovox), ο περίφημος Όνος Κιθαιρώνος.

    t____________236.jpg

    Έφτασες.

    Αν είναι Νέα Σελήνη θα βρεις τους αστροφωτογράφους που στήνουν τον εξοπλισμό τους από νωρίς.

    Ο οικισμός δίπλα είναι ο Άγιος Νεκτάριος. Πας και από εκεί, αλλά μετράς μόνο 2 γεφυράκια.

     

    Είναι 60 χιλιόμετρα, αρκετά κοντά, ειδικά για όσους μένουν Δαφνί, Χαϊδάρι κλπ. Περάστε από τα Βίλλια για παϊδάκια και καρυδόπιτα, ή από Ψάθα για μπανάκι.

     

    ναι αλλα και στα δυο καθε ποτε μαζευονται?

  3. προσοπικα δεν εχω παει σε καποια συναντηση γιατι τωρα γραφτηκα απλα αν καποια παιδια το εχουν στο προγραμμα ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε και να μας πουν ετσι και δυο λογια γιατο τι χρειαζεται να ξερουμε και να μπουμε σιγα σιγα στο νοημα της αστρονομιας. :P
  4. παιδια καλησπερα ξερω αν και νεος οτι στην αθηνα ειναι μεγαλη η φωτοριπανση αλλα δυστυχώς δεν εχουμε την δυνατοτητα να παμε ολοι μακρια. Μπορουμε να κανονισουμε τιποτα προς σουνιο η καπου που να μπορεσουμε να απολαυσουμε τον καθαρο ουρανο του αυγουστου και το φεγγαρι που ειναι το μεγαλύτερο του χρονου?

    :lol:

  5. Καλησπερα σε ολους επειδη δεν ειδα καποιο σημειο για καλοσορισμα για νεους χρηστες και ερωτησεις για παρατηρησης ειπα να σας γραψω εδω. :D ειμαι ο χρηστος.

     

    Η απορεια μου ειναι μπορει κανεις να παει και να δει σε καποιο αστεροσκοπιο με το μεγαλο τηλεσκοπιο και αν ναι για ποση ωρα;

    Επισης υπαρχουν τιποτα συναντήσεις κοντα στην αθηνα για να γνωριστουμε καλύτερα και να μιηθουμε σιγα σιγα σε αυτον τον υπεροχο κοσμο της αστρονομιας? \:D/

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης