Jump to content

a.moullas

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με a.moullas

  • Γενέθλια 04/17/1974

του/της a.moullas Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. θα το κοιταξω λιγο καλυτερα και θα επικοινωνησω αργοτερα... ευχαριστω για την ανταποκριση.
  2. Αν ειναι ακομα διαθεσιμα, ενδιαφερομαι...
  3. ευχαριστω Τασο για την παρεμβαση. μια αντιστοιχη εμπειρια ειχα κι εγω στη Λημνο κατα τη διαρκεια νυχτερινης εκπαιδευσης. εστρεψα τη νυχτερινη διοπτρα του πολυβολου στον πυργο του αρματος προς τον ουρανο και ομολογω πως αυτο που ειδα δεν το περιμενα. βεβαια η συγκεκριμενη δεν μπορει να συγκριθει με μια νυχτερινη διοπτρα στρατιωτικου τυπου, αλλα για τα χρηματα της κανει ικανοποιητικη δουλεια. ευχαριστω και παλι και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους!
  4. η γενικη διαπιστωση ειναι πως μπορεις να δεις άμεσα περισσοτερα αστερια απ'οτι με γυμνο ματι. τωρα αν καποιος μπορεσει να προσαρμοσει την διοπτρα στο τηλεσκοπιο του ή σε καποια dSLR φωτ.μηχανη φανταζομαι πως τ'αποτελεσματα θα ειναι πολυ καλυτερα. θα πολλαπλασιαστει η ευαισθησια του τηλεσκοπιου του στο φως (θα μπορουν να φανουν και ακομα πιο αδυναμα αστρα), αλλα η ευκρινεια θα παραμεινει η ιδια μιας και εξαρταται μονο απο το οπτικα του τηλεσκοπιου. και μια τελευταια επισημανση, ολα φαινονται σε αποχρωσεις του πρασινου.
  5. πωλειται η παρακατω νυχτερινη διοπτρα 2ης γενιας YUKON NVMT2 (3Χ42) ΤΙΜΗ: 130 ευρω ειναι στην κατοχη μου απο το 2007, αλλα εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα. ενδεικτικα μονο μια μπαταρια εχω εξαντλησει κατα τη χρηση της (περιπου 40 ωρες). πρακτικα ειναι καινουρια. ειναι μαζι με τη συσκευασια της, με θηκη μεταφορας, με το manual της και με μια καινουρια μπαταρια λιθιου CR123A site κατασκευαστη: http://main.yukonopticsglobal.com/product-overview-nvmt-2-3x42.html ειναι ιδανικη για παρατηρηση της Φυσης κατα τη διαρκεια της νυχτας καθως και για ευρυγωνια παρατηρηση του νυχτερινου ουρανου. για οποιον ενδιαφερεται τα εξοδα αποστολης δικα μου. θα σταλει με courier και αντικαταβολή.
  6. καλησπέρα, μπορω να ρωτησω η dSLR με ποσα κλικ ειναι περίπου? ευχαριστώ. Φιλικά, Ανδρέας
  7. Πωληθηκε στην Κλεοπατρα. Ευχαριστω.
  8. στις φωτογραφιες τρεχει Linux Ubuntu, για λογους επιδειξης τα Windows 7 που ειχε, εχουν αφαιρεθει και εγκατασταθει σε αλλο μηχανημα.
  9. πωλειται ο ACER Aspire 6920G (για 280 ευρω) τα εξοδα αποστολης δικά μου εχει τα παρακάτω αναλυτικα χαρακτηριστικά: http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire6920G/Aspire6920Gsp2.shtml εχει ημερομηνια κατασκευης 04/2008 και ημερομηνια αγορας 08/2008 (καινουριος-έναντι 950 ευρω). πιο συγκεκριμενα φοραει CPU Ιntel® Core2 Duo - T5750 2.00GHz μνημη 3Gb DDR2 667MHz σκληρος δισκος Ηitachi SATA 156Gb ειναι σε καλή κατασταση, λειτουργεί άψογα χωρίς προβλήματα. το συστημα το ειχα να τρέχει με Windows 7 32bit και οχι με τα Vista oπως ειχε αγοραστει. μαζι δινω και τα 3 DVD με τα αυθεντικά Windows Vista 32bit Home Premium που ειχε οταν αγοραστηκε.το συστημα εχει υποστεί format. αρα για να γινει restore των Vista αν καποιος το επιθυμει θα πρεπει να επικοινωνησει με την Αcer Hellas για οδηγίες restore. ειδαλλως μπορειτε να βαλετε οποιο 32bit λειτουργικο θελετε. μαζί με το laptop δινω και μια 2η μπαταρια καινουρια. ενα ποντικι USB της Μicrosoft και μια τσαντα μεταφορας που ειναι μαζι. οποιος ενδιαφερεται μπορει να με βρει στο 6978953941 ή να στειλει πμ. Με εκτίμηση, Ανδρέας
  10. παρέλαβα, τοποθετησα και ολα ειναι οπως πρεπει. ο μειωτης ειναι σε αψογη κατασταση και η εστιαση γινεται κανονικα χωρις προβληματα. Ευάγγελε εισαι πρωτος!
  11. ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένα τμηματα της αγγελιας σας, αν μπορει να γινει τμηματικη πωληση φυσικά. ειδικοτερα θα ηθελα να μου δωσετε μια τιμη για τον μειωτη εστιακου λογου και μια ξεχωριστη τιμη για τον εστιαστη της JMI. ευχαριστω. τηλ. επικοινωνιας 6978953941
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης