Jump to content

KonstantinosNat

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της KonstantinosNat Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Για να μάθεις να λύνεις ασκήσεις, αρχικά πρέπει να διαβάσεις θεωρία..Αν δεν μπορείς να πάρεις τα βιβλία που σου είχα προτείνει σε ένα άλλο thread μπορείς να ψάξεις στο google για σφαιρική αστρονομία, θεωρία..Νομίζω και στο http://www.astro.auth.gr/~jhs/courses/aa/Lectures/ έχει μια ωραία παρουσίαση του κεφαλαίου αυτού, από τον κ. Ι. Σειραδάκη.. Για ασκήσεις μπορείς να λύσεις από το φυλλάδιο 1: http://www.astro.auth.gr/~jhs/courses/aa/askisis/ Που βασίζονται κατά κύριο λόγο από τις σημειώσεις που σου παρέθεσα παραπάνω.. Ελπίζω να σε βοηθήσουν Αλλά το θέμα είναι ότι, αν αγοράσω αυτό το βιβλίο της απαντήσεις από τις ασκήσεις που μπορώ να τις βρω; Δεν υπάρχουν δυστυχώς.. Από θεωρία υπάρχουν πάρα πολλά για ορθή αναφορά-απόκλιση, αλλά ασκήσεις δεν βρήκα τίποτα! Το βιβλίο είναι η μοναδική λύση.
  2. Για να μάθεις να λύνεις ασκήσεις, αρχικά πρέπει να διαβάσεις θεωρία..Αν δεν μπορείς να πάρεις τα βιβλία που σου είχα προτείνει σε ένα άλλο thread μπορείς να ψάξεις στο google για σφαιρική αστρονομία, θεωρία..Νομίζω και στο http://www.astro.auth.gr/~jhs/courses/aa/Lectures/ έχει μια ωραία παρουσίαση του κεφαλαίου αυτού, από τον κ. Ι. Σειραδάκη.. Για ασκήσεις μπορείς να λύσεις από το φυλλάδιο 1: http://www.astro.auth.gr/~jhs/courses/aa/askisis/ Που βασίζονται κατά κύριο λόγο από τις σημειώσεις που σου παρέθεσα παραπάνω.. Ελπίζω να σε βοηθήσουν Αλλά το θέμα είναι ότι, αν αγοράσω αυτό το βιβλίο της απαντήσεις από τις ασκήσεις που μπορώ να τις βρω;
  3. Για να μάθεις να λύνεις ασκήσεις, αρχικά πρέπει να διαβάσεις θεωρία..Αν δεν μπορείς να πάρεις τα βιβλία που σου είχα προτείνει σε ένα άλλο thread μπορείς να ψάξεις στο google για σφαιρική αστρονομία, θεωρία..Νομίζω και στο http://www.astro.auth.gr/~jhs/courses/aa/Lectures/ έχει μια ωραία παρουσίαση του κεφαλαίου αυτού, από τον κ. Ι. Σειραδάκη.. Για ασκήσεις μπορείς να λύσεις από το φυλλάδιο 1: http://www.astro.auth.gr/~jhs/courses/aa/askisis/ Που βασίζονται κατά κύριο λόγο από τις σημειώσεις που σου παρέθεσα παραπάνω.. Ελπίζω να σε βοηθήσουν Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  4. Σε αυτό το βιβλίο έχει και άλλα είδη ασκήσεων;
  5. Θα ήθελα να μάθω να λύνω ασκήσεις με ορθή αναφορά-απόκλιση, με το πότε μεσουρανεί ένας αστέρας για παράδειγμα αλλά και πιο εξειδικευμένες ασκήσεις, αλλά δεν ξέρω που πρέπει να διαβάσω για να λύνω τέτοιες ασκήσεις.
  6. Ασκήσεις αστρονομίας ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω;
  7. Καλησπέρα σας. Αν ξέρω την ορθή αναφορά την απόκλιση, και την ώρα που ανατέλλει ένας αστέρας πως γίνεται να βρω πότε θα δύσει ο αστέρας;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης