Jump to content

stevibes

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από stevibes

  1. Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα το πρόγραμμα που μου πες και όντως είναι πολύ καλό αλλά για κάποιον λόγο δεν υποστηρίζει bulb mode με την nikon.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα μία nikon d5100 και προσπάθησα να την χειριστώ μέσα από διάφορα προγράμματα σε bulb mode αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος σύνδεσης στο pc πέρα από dsusb (που δεν κατάλαβα πως ακριβώς λειτουργεί) ή κάποιο συγκεκριμένο ιντερβαλόμετρο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω? Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν έχω σκεφτεί τίποτα μέχρι τώρα.
  3. βρέθηκε! ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
  4. celestron travelscope 70, f400, barlow x2, φίλτρο nd-5 , 1/60sec , iso100
  5. Μένω Καβάλα, αλλά αν είναι από Θεσσαλονίκη μπορώ να περάσω να την παραλάβω. αποστολή με ελτά και αντικαταβολή, αναλαμβάνω και τα έξοδα ευχαριστώ πολύ!
  6. Μόλις παρέλαβα την philips spc! Άψογη συνεργασία! ευχαριστώ πολύ!!!
  7. Παρέλαβα το sw 80ed το Σάββατο σε άριστη κατάσταση και με τα όλα του! Ευχαρισστώ και πάλι Νίκο και καλή χρονιά σε όλους!!!!
  8. Α!!! Προς το παρόν μένω Κέρκυρα οπότε η αποστολή μπορεί να γίνει όπου βολεύει καλύτερα.
  9. Γειά και χαρά σε όλους! Όπως λέει και ο τίτλος ζητάω μια ισημερινή βάση κατά προτίμηση eq3, με ή χωρίς οδήγηση για μια δειλή εισαγωγή στην αστροφωτογραφία. Όποιος έχει μία και θέλει να την ξεφορτωθεί παρακαλώ να με ειδοποιήσει με πμ. Ευχαριστώ πολυ!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης