Jump to content

Cassiopeia1990

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Cassiopeia1990

  1. Γεια σου! Είμαι γεωλόγος και αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι μόνο από φωτογραφίες μπορείς να μου πεις σε ποιά περιοχή το βρήκες?Για μετεωρίτης, όντως δεν μοιάζει...
  2. Γεια σας! Με αφορμή την επερχόμενη έκλειψη ηλίου θα ήθελα να αγοράσω ένα ηλιακό φίλτρο. Διάβασα στο φόρουμ για το Baader Astrosolar. Εγώ έχω το Celestron Astromaster 70AZ. Μπορείτε να με διαφωτίσετε για το αν κάνει στο τηλεσκόπιο μου αυτό το φίλτρο και επίσης από που μπορώ να το προμηθευτώ? Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Θα ξεκινήσω με τα αντικείμενα Μessier και συνεχίζω. Ο χάρτης θα με βοηθήσει πολύ. Καλή συνέχεια σε όλους και θα τα ξαναπούμε!
  4. Γεια σας! Μου αρέσει πολύ η αστρονομία και ασχολούμαι εδώ και μικρό χρονικό διάστημα μόνο διαβάζοντας. Πρόσφατα απέκτησα το ΑstroMaster 70AZ και ξεκίνησα την αστροπαρατήρηση. Έχω ενθουσιαστεί πολύ αλλά δε γνωρίζω πολλά πράγματα ακόμα, με αποτέλεσμα να παρατηρώ τα ίδια και τα ίδια. (Τη σελήνη, τον Δία, το νεφέλωμα του Ωρίωνα και τον Άρη). Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο μπορώ να δω με το τηλεσκόπιο που διαθέτω? Βρίσκομαι σε τοποθεσία με καθαρό ουρανό, χωρίς πολλά φώτα. (Αντίκυρα Βοιωτίας). Επίσης, διαθέτω προσοφθάλμιους 20mm και 10mm. Τι επιπλέον μπορώ να αγοράσω και από που? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Με συγχωρείτε για το κατεβατό και καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης