Jump to content

meiko

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    237
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από meiko

  1. Το Μ13 ειναι δεξια του η Ηρακλη, εκτος αν εσυ το ψαχνεις οταν ειναι στη δυση.

    Δοκιμασε να το πας απευθειας με τον ερευνητη στο στοχο, ειναι αρκετα bright και στο πεδιο σου θα φανει. Αν εχεις red dot η telrad Θα σου ειναι ακομη πιο ευκολο, τουλαχιστον αυτο βολεβει εμενα

  2. Νικο γεια!

    Δεν εισαι πολυ ξεκαθαρος, λες οτι η βιδα χαλασε αλλα αμεσως μετα λες και η βιδα και το σπειρωμα ειναι ενταξει. Τι ακριβως δεν δουλευει? Μηπως το σπειρωμα πανω στη βαση εχει χαλασει? Αν ναι τοτε μπορεις λυσεις το προβλημα με κολαουζο.

  3. Το να εχεις εναν δευτερο σενσορα στην καμερα και να κανει οδηγηση ειναι ισως η καλυτερη μεθοδος σε συγκριση με oag και οδηγητικο τηλεσκοπιο, μιας και δεν εχεις θεματα εστιασης που θα μπορουσες να εχεις με oag και δεν εχεις κανενα προβλημα flex που θα ειχες με ενα οδηγητικο η και σε καποιες περιπτωσεις και σε oag.

    Απο εκει και περα το συγκεκριμενο συστημα το εχει πατενταρει εταιρια και ετσι δεν το βγαζουν αλλες. Αυτο σε συνδιασμο με το κοστος και τα μοντελα της εταιριας που εχουν αυτη τη δυνατοτητα ειναι οι βασικοι λογοι που οι περισσοτεροι δεν εχουν καμερα με διπλο σενσορα για οδηγηση.

    (Αν κανω καποιος λαθος σχετικα με το θεμα της πατεντας παρακαλω διορθωστε με!)

  4. Δεν αντιλεγω καθολου, πολλα paid software μας εχουν κανει τη ζωη ευκολη απλα σε ενα τετοιο ποστ που παει να φτιαξει μια "λιστα" καλο ειναι να λεμε τι ειναι paid και τι οχι, για να κανουμε και εδω τη ζωη μας πιο ευκολη χαχα :D
  5. Πολυ ενδιαφερον το ποστ!

    Παρολαυτα ο φιλος ρωταει για δωρεαν plugins και βλεπω καποια που βαζετε δεν ειναι (επισημα) δωρεαν, τουλαχιστον αν θελετε να τα γραφετε διπλα αν ειναι η οχι. Στο ποστ μπορουμε να γραφουμε συχνα πυκνα για νεα plugins η να ανατρεχουμε στο μελλον τις πρωτες σελιδες.

    Το λεω καθαρα για την καλυτερη οργανωση ολων!

  6. Βρες την μεγαλη αρκτο, και δες σε ενα χαρτι το σημειο που ειναι ο M81 σε σχεση με την μεγαλη ακρτο, μετα δοκιμασε να δεις απο τον ερευνητη και ισως με μερικες κινησεις να τον δεις και απο τον ερευνητη. Αν εισαι σε πολη ειναι αρκετα δυσκολο να τους δεις, απο καλο ουρανο ομως μπορεις να τους δεις τελεια!
  7. Πολλα μπραβο Μανο! Ειδα οτι βαλατε και νεα βιντεο στο youtube σας!

    Ειναι μια καλη ευκαιρια τωρα για τους συλλογους να ριξουν μια ματια και στους ιντερνετικους τροπους για να ερθουν σε επαφη με τον κοσμο τους, και γιατι οχι να ειχαμε και μετα την καραντινα ζωντανες συνδεσεις ομιλιων απο συλλογους σε ολη την Ελλαδα!

  8. Με βαριά καρδία δίνω την πρώτη μου ισημερινή στήριξη που με συνόδευσε στις πρώτες μου παρατηρήσεις και φωτογραφίες, μαζί με το Celestron Astromaster 130.

    Η στήριξη μπορεί με μια κίνηση από ισημερινή να γίνει αλταζμουθιακή, και τα πόδια διπλωνουν για ευκολότερη μεταφορά.

     

    Τιμή : 150e

    IMG_7733.thumb.jpg.d3308650e373ce3bfcac29b9c66c0ef1.jpg

    IMG_7735.thumb.jpg.fff26c2966f1b712e500a6f3a321ce2d.jpg

    IMG_7742.thumb.jpg.7264a9a93a06bb3a2b93976e23895eca.jpg

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης