Jump to content

Αχιλλέας Α.

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Όλα αναρτήθηκαν από Αχιλλέας Α.

  1. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Όλα είναι πλήρος λειτουργικά και σε πολύ καλή κατάσταση. Πώληση λόγο αλλαγής χώρας. Διαθέτει 2 χ 3kg αντίβαρα καθώς και καλώδιο ρευστούς και ανταλλακτικό. Ελαχιστα χρησιμοποιημένη φυλάσσονταν σε αποθήκη σε θήκη. Άμεσα διαθέσιμο!

    500.00 EUR

  2. ναι . στειλε μου μηνημα το τηλ σου
  3. μονο η στιριξη ποσο κοστιζει ?
  4. θα ηταν ευκολο να βαλεις μερικες φωτογραφιες?
  5. Αχιλλέας Α.

    M31 Andromeda Galaxy

    η καλητερη φωτο που εχω δει ποτε με την ανδρομεδα
  6. πουλαω εγω ένα ολοκαίνουριο σε αριστη κατασταση ειμαι απο αθηνα
  7. Ολοκαίνουριο τηλεσκόπιο! το έχω στήσει 2 φόρες μόνο και αγοράστηκε πριν από 2 μήνες. Το πακέτο διαθέτει τα πάντα ! 230 ευρω ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 6978971971.
  8. Ολοκαίνουριο τηλεσκόπιο! το έχω στήσει 2 φόρες μόνο και αγοράστηκε πριν από 2 μήνες. Το πακέτο διαθέτει τα πάντα ! 230 ευρω ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 6978971971.
  9. ποσες ιντσες ειναι ? και μεχρι ποσα κιλα μπορει να σηκώσει η ισημερινή αυτη στήριξη ?
  10. Μπορεις να μου στείλεις το τηλ σου ; Ενδιαφερομαι
  11. βρίσκεσαι στην αθηνα η στο ηρακλειο ?
  12. Καλημέρα ! Ειμαι νέος στην αστρονομία και έχω αντιμετωπισει και εγώ κάποιες δυσκολίες και εμπόδια. Φαντάζομαι οτι με διαβασμα και δουλειά σιγα σιγα θα γίνομαι καλήτερος. Μου ήρθε στο μυαλό λοιπών ( παρεπιπτόντος μου το πρότηναν και απο εδω ατομα) αν ενδιαφέρεται κανένας και έχει όρεξη και χρόνο να μου δείξει κάποια βασικά πράγματα όσον αφορα το τηλεσκόπιο και την παρατήρηση ή να μαζευτούνε κάποια άτομα της ίδιας κατάστασης με εμένα, να είναι παρεΐστικο βρε παιδί μου. Εγώ απο την άλλη μπορώ να φτιάξω για αυτόν σαν ένα μικρό ευχαριστώ για τον κόπο του ένα καφάσι μπύρες οποιας δίποτε γεύσης και αρώματος ... φτιάχνω την δικιά μου μπύρα πολλα χρόνια τώρα και είμαι καλός σε αυτό οπότε πιστέυω θα είναι ένα καλό δώρο ... Με λένε Αχιλλεα και μένω στο ηράκλειο Κρήτης και ανα τακτά χρονικά διαστήματα πηγεοέρχομαι αθήνα όποιος ενδιαφέρεται για την προσφορά μου θα χαρώ να μιλήσω μαζί του !
  13. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας!!!
  14. ΟΚ τοτε δεν ασχολουμε με αυτά. Δυστυχώς δεν διαθέτω κιάλια και δεν έχω και την δυνατότητα να πάρω.... αλλα φαντάζομαι οτι με την εξοικείωση με τον ουρανό χρόνο με τον χρόνο θα μπορέσω να μαθω. Οπότε αυτό που μου μένει είναι να μάθω σιγα σιγά τον ουρανό και να βρίσκω τα αντικίμενα με το σκόπευτρο του τηλεσκοποίου (αν λεγεται ετσι).
  15. Γειά σας ! είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα να συστηθώ και να σας κουράσω με μερικές απλές απορίες για πολλούς αλλα συνθετες για μένα! Με λένε Αχιλλέα και είναι φοιτιτής γεωπονίας στην κρήτη. Αγαπάω την αστρονομία και ασχολούμε με αυτήν αρκετά χρόνια αλλα μόνο σε θεωριτικό επίπεδο (βιβλία , σεμινάρια). Εχω αγοράσει ένα σχετικά μικρούλι κατοπτρικό τηλεσκοπιο 5,1'' για να μαθω σιγα σιγα τον ουράνιο θόλο και μεσα στα επόμενα χρόνια να παω σε κάτι καλήτερο. αυτό που με έχει μπερδέψει πολύ όμως είναι το πώς να χειρίζομαι τις ροδέλες με τις μοίρες και τις ώρες. παραθέτω λιπόν τις πρωτες μου ερωτήσεις γιατι έχω ζοριστεί λιγο. Εγώ γνώριζα πως για να στοχευσεις ένα αντικίμενο στον ουρανό ξέρεις που βρίσκετε ρυθμίζοντας τις μοιρες και τις ωρες. Αλλα το τηλεσκόποιό μου εχει 3 πραγματα που πρέπει να ρυθμίσεις. στην κοριθή του τρίποδα βάζεις αν δεν κάνω λάθος τις συντεταγμένες της περιοχης που βρίσκεσε . στην αποπάνω ροδέλα που ρυθμίζεις τις ωρες πως μπορείς να ρυθμίσεις και τις ωρες και τα λεπτά??? και στην αποπάνω ροδέλα των μοιρών οι μοίρες σταματάνε στις 90 και μετά αρχίζουν πάλι να μυώνονται.... αρα δεν μπορω να παω πανω απο 90??
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης