Jump to content

the_sath

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της the_sath Επιτεύγματα

  1. the_sath

    SVBONY SV503

    Καλησπέρα, έχει κάνει κάποιος παρατήρηση με SVBONY SB503 να μου πει την εμπειρία του? Δεδομένου ότι πωλείται σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αντίστοιχα τηλεσκόπια, αξίζει η αγορά του για παρατήρηση και αστροφωτογραφια?
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό εχω αγοράσει και εγώ αλλα το βλέπω θα αργήσει. Για αυτό έλεγα μήπως πουλάει κάποιος κάτι αντίστοιχο
  3. Up. Αν έχει κάποιος κάτι ας μου στείλει, έχει έρθει η κάμερα η κάμερα αλλά το adapter αργεί και δεν έχω πως να την συνδέσω στο τηλεσκόπιο.
  4. Θέλω να συνδέσω την dslr μου (Canon) στο τηλεσκόπιο (SkyWatcher 130). Και ψάχνω για t ring και t adapter. Πιστεύετε καλύτερα με Barlow το adapter η όχι? Όποιος έχει κάτι ας μου στείλει Ευχαριστώ
  5. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μου είχαν προτείνει να πάρω 32mm για βαθύ ουρανό αλλά από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι ένα 8-12mm με όσο δυνατόν μεγαλύτερο πεδίο θα ήταν καλύτερο σωστά? Οπότε μήπως θα ήταν καλύτερο ένα 5 ή 6mm για ακόμα μεγαλύτερη μεγέθυνση ? καθώς θα είμαι στις 180* και 150* αντίστοιχα. Το τηλεσκόπιο μου είναι μέχρι 260* στα χαρτιά. Μπορεί όμως να φτάσει και στην πράξη τόσο ή θα έχω θέμα με την εστίαση; tastro για αυτό τον λόγο ψάχνω μεταχειρισμένο, καθώς με τα λεφτά που θα δώσω για ένα καινούριο το οποίο θα είναι φθηνό και όχι τόσο καλό θα μπορέσω να πάρω ένα μεταχειρισμένο αρκετά καλύτερης ποιότητας. Κάτι αντίστοιχο έκανα και με το τηλεσκόπιο. Εάν είναι καλό το προσοφθάλμιο μπορώ να διαθέσω και λίγα παραπάνω χρήματα.
  6. SkyWatcher 130/900 εχω. Τι μου προτείνετε?
  7. Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω προσοφθάλμιο για παρατήρηση αντικειμένων βαθέως ουρανού μέχρι 50€. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης