Jump to content

EvaB

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από EvaB

  1. EvaB

    Αγορά τηλεσκοπίου

    Σκέφτηκα πως είναι καλύτερα να περιμένει να μαζέψω παραπάνω χρήματα ώστε να πάρω ένα αρκετά καλό τηλεσκόπιο. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να εξοικειωθω λίγο καλύτερα με τα αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό ίσως να αγοράσω κάποιο βιβλίο!
  2. EvaB

    Αγορά τηλεσκοπίου

    Ευχαριστώ πολύ!!!
  3. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια σας!!
  4. Βρήκα το παρακάτω τηλεσκόπιο στα 219€ 130mm. Τι πιστεύετε; https://www.planitario.gr/dobsonian-truss-130mm.html Συγνώμη κιόλας που επιμένω απλά δεν ξέρω κάποιον άλλο που να μπορεί να με βοηθήσει.
  5. Οι διαφορές στις ιντσες επηρεάζουν το ποσό μακριά μπορείς να δεις και την ευκρίνεια;
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Η παρατήρηση θα γίνεται σε πολύ σκοτεινό μέρος χωρίς σχεδόν καθόλου φώτα (χωριό). Είμαι φοιτήτρια και δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 200€. Προσπαθώ να βρω κατι οικονομικό που θα καλύπτει τα βασικά. Σκοπεύω να ασχοληθώ με την ραδιοαστρονομια σε μεταπτυχιακό επίπεδο οπότε προσπαθώ να ξεκινήσω από τα βασικά. Έχω διαβάσει κι άλλες συζητήσεις αλλά καταλαβαίνω ελάχιστα χαχα.
  7. EvaB

    Αγορά τηλεσκοπίου

    Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για να αγοράσω το πρώτο μου τηλεσκόπιο. Διάβασα κάπου πως τα κατοπτρικά είναι τα καταλληλότερα για αρχάριους. Θέλω ένα τηλεσκόπιο που θα μου επιτρέπει την αρκετά λεπτομερή παρατήρηση τόσο της σελήνης όσο κι άλλων πλανητών με ικανοποιητική ανάλυση. Η παρατήρηση θα γίνεται σε αρκετά σκοτεινό μέρος (χωριό). Τι θα μου προτείνατε σε οικονομική τιμή (γιατί είμαι και φοιτήτρια) ; Και τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά του κατά την αγορά; Ευχαριστώ πολύ!!!
  8. Γεια σας! Μια ερώτηση προς τους πιο έμπειρους. Θέλω να αγοράσω ένα τηλεσκόπιο για ερασιτεχνική χρήση για παρατήρηση των ουρανίων σωμάτων. θέλω ένα τηλεσκόπιο που θα μου επιτρέπει να βλέπω και κατι παραπάνω από την σελήνη. Διαβασα επίσης πως τα κατοπτρικά είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους. Ποιο θα μου προτείνατε σε οικονομική τιμή;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης