Jump to content

bananasplit

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από bananasplit

  1. Καλησπέρα.ψάχνω να αγοράσω κάποιο τηλεσκόπιο 10 ιντσών,μάλλον το dobsonian.αν πουλάει κάποιος,πείτε μου!!
  2. bananasplit

    πρώτο τηλεσκόπιο

    σιγά σιγά και διαβάζοντας εδώ,αρχίζω να καταλαβαίνω τι παίζει..είμαι στην αρχή ακόμα βέβαια..όπως και να έχει,ευχαριστώ ειλικρινά πολύ!!θα περιμένω να βρω μεταχειρισμένο γύρω στα 150 Αυτό που μου λες,ή,σε κάνα μήνα να αγοράσω με 200 το άλλο..ειλικρινά,ευχαριστώ πολύ!!
  3. bananasplit

    πρώτο τηλεσκόπιο

    συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο,πως θα έπρεπε να πάρω ένα πιο "κανονικό".αυτή τη στιγμή όμως το budget είναι λίγο στριμωγμένο..είδα το seben 700-76..αξίζει καθόλου;;
  4. Καλησπέρα.μετά από συμβουλές των παιδιών εδώ (αδέρφια ευχαριστώ,με σώζετε) ψάχνω κάποιο τηλεσκόπιο για να ξεκινήσω την παρατήρηση.όπως πχ το heritage 130..αν υπάρχει κάτι,πείτε μου!!
  5. bananasplit

    πρώτο τηλεσκόπιο

    κι εμένα μου φάνηκε ακριβή η τιμή..αυτό που μου πρότεινες έχεις καμιά ιδέα που θα το έβρισκα;το παίρνω και σήμερα αν το βρω..
  6. bananasplit

    πρώτο τηλεσκόπιο

    συγγνώμη,παράλειψή μου..ζω στην πόλη,έχω αυτοκίνητο..το βάρος δε με νοιάζει καθόλου,γιατί σκεφτόμουν πχ να το βάλω και στο εξοχικό,οπότε να το χρησιμοποιώ κι εκεί όταν πηγαίνω.. όσο για τα κυάλια,έχω,αλλά συνήθως απλά φέρνουν λίγο πιο κοντά τα πράγματα,δεν βλέπεις πχ κρατήρες..
  7. bananasplit

    πρώτο τηλεσκόπιο

    Καλημέρα.ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω κάποιο τηλεσκόπιο,για να βλέπω μερικά βασικά πράγματα.το budget είναι κάτω από 200 στη συγκεκριμένη φάση.και οι απαιτήσεις που έχω είναι να βλέπει τη σελήνη,άντε και τους δακτυλίου του Κρόνου.βρήκα σε καλή τιμή το konustart600.Αξίζει ή θα μου προτείνατε κάτι άλλο;ευχαριστώ εκ των προτέρων..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης