Jump to content

Jupiter 88

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Jupiter 88

  1. οι πληροφοριες ηταν ακρως κατατοπιστηκες, ετσι καταλαβαινω οτι ας ξεκινησω με τα απλα ως παρατηρηση μονο και να βγαζω φωτοφραφιες χψρις τηλεσκοπιο και αργοτερα συνεχιζω! Σας ευχαριστω παρα πολυ και ελπιζω να τα καταφερω με το τηλέσκοπιο! ουτως η αλλος κοντευω να διαβασω ολο το astrovox για να μπω και εγω στο παιχνιδι του ουρανου
  2. Ευχαριστω πολυ για τις πολύτιμες συμβουλές! Θα συνεχίσω λοιπον με την dslr μου και την απλή παρατήρηση με το τηλεσκόπιο και ελπίζω οτι θα τα καταφέρω! Ευτυχως εδω στο νησί η νύχτες ειναι σκοτεινές και θα αξιοποίησω στο μέγιστο τις οδηγίες σας! Θα σας επισυνάψω και κια φωτο μου απο προχθές για να μου πειτε αν θελετε τυχόν διορθώσεις !
  3. Ευχαριστω πολυ για τις πολύτιμες συμβουλές! Θα συνεχίσω λοιπον με την dslr μου και την απλή παρατήρηση με το τηλεσκόπιο και ελπίζω οτι θα τα καταφέρω! Ευτυχως εδω στο νησί η νύχτες ειναι σκοτεινές και θα αξιοποίησω στο μέγιστο τις οδηγίες σας! Θα σας επισυνάψω και κια φωτο μου απο προχθές για να μου πειτε αν θελετε τυχόν διορθώσεις !
  4. Καταρχήν σας ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σας και οφείλω να σας πω οτι έχετε δικιο γιατι νομιζα οτι θα ηταν πιο απλα τα πραγματα! Επισης το οικονομικό ειναι ενα μεγαλο θέμα γιατι απο οτι ειδα οι ισημερινές στηρίξεις κοστίζουν! Dslr εχω και εχω τραβήξει καλές λήψεις για αυτο και ηθελα κατι παραπανω! Οποτε ας αρκεστώ για αρχή μονο στην παρατήρηση! Ετσι απλα θα ηθελα να μου πειτε αν τελικα το dobsonian 8 Pyrex ειναι μια καλη αρχή για μένα που ουσιαστικά ειμαι άπειρος ! Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν μου προτείνετε κάποιο αλλο για απλή παρατήρηση και αν γίνεται σε αυτα τα τηλεσκόπια να προσαρμοσω την φωτογραφική μου
  5. Γεια σας φιλοι και χαιρομαι πολυ που ειμαι στην παρεα σας! Λεγομαι Αρης και θα ηθελα καποιες συμβουλες, διοτι αρχαριος, ωστε να με βοηθησετε στην αγορα του πρωτου μου τηλεσκοπιου. Εχω παει προσφατα σε βραδιες αστροπαρατηρησης και ενω ηθελα εξ αρχης να παρατηρω μονο , τραβωντας τις πρωτες μου φωτογραφιες ομως κολλησα και θα ηθελα να ασχοληθω περισσοτερο με την αστροφωτογραφια. Το τηλεσκοπιο που μου ειχαν προτεινει φιλοι που ασχολουνται χρονια και απο αυτους κολλησα κι εγω το μικροβιο ειναι το Dobsonian 8" pyrex! Απλα δεν ξερω αν θα εναι και το καταλληλο για φωτογραφιες! Οποιος μπορει και θελει ας με κοθοδηγησει στα πρωτα μου βηματα. Σας ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης