Jump to content

Andreas_Gagarin

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Andreas_Gagarin

  1. Το έχω σκεφτεί ως ενδεχόμενο, αλλά ούτε φεγγάρι δεν βλέπω! 🤣🤣🤣 Θα τα δοκιμάσω όσα μου είπατε. Πιστεύω ότι αν δεν σε συμβουλευσει ή δείξει κάποιος, όλοι αυτά φοβόμαστε. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα δοκιμάσω τις συμβουλές σας!
  4. Σας ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω άμεσα. Το πρόβλημα είναι ή τουλάχιστον αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι δεν βλέπω απολύτως τίποτα από το προσοφθάλμιο και για αυτό φοβάμαι διάφορα: ότι χάλασα το κάτοπτρο, ότι κάτι δεν έχω συνδέσει σωστά, ότι είναι χαλασμένο ή το πιθανότερο ότι είμαι παντελώς άσχετος!!! Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να βρω κάποιον καλό άνθρωπο να μου το δείξει, αλλά μέχρι τότε συνεχίζω την προσπάθεια!
  5. Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι εντελώς καινούργιος εδώ και εντελώς αρχάριος στο άθλημα. Και μάλλον δεν πιάνουν και καθόλου τα χέρια μου. Αγόρασα πριν λίγο καιρό το Levenhuk Skyline Base 120s. Δεν έχω καταφέρει να κάνω τίποτα: εννοώ το έχω στήσει σύμφωνα με τις οδηγίες, εντοπίζω κάποιο σημείο ή ακόμα και το φεγγάρι από το στόχευτρο-πως-λεγεται αλλά δεν βλέπω απολύτως τίποτα. Τι πιστεύετε ότι κάνω λάθος; Έχει κάποιος το ίδιο ή παρόμοιο κατοπτρικό να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης