Jump to content

Jojos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από Jojos

  1. Στέφανος Σοφολόγης Canopus diorip Κερνάω όση προβατίνα αντέχετε να φάτε! Μόλις πήγαν όλα κατ'ευχήν και δώσατε χαρά σε ένα (παιδί) . Με το ενδιαφέρον σας μου δώσατε ώθηση να μελετήσω εκτενέστερα και στο συγκεκριμένο κομμάτι.
  2. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Το έλυσα με την βοήθεια όλων σας!
  3. Είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας αγαπητέ κύριε Στέφανε! Θα το επιχειρήσω και θα ξεκινήσω δοκιμές! Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα, καλό μήνα και καθαρούς ουρανούς για όλους! Κατέληξε στα χέρια μου εδώ και 1 χρόνο ένα starter pack ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο, έχω ξετρελαθεί και σκοπεύω να αναβαθμιστώ και με εξοπλισμό μεγαλύτερων δυνατοτήτων! Το πρόβλημα μου είναι πως μετά από καθαρισμό των φακών που πραγματοποίησα στο τηλεσκόπιο και στα 2 eyepieces του kit, λογικά κάποιοι φακοί πρέπει να έχουν μπει ανάποδα γιατί βλέπω είδωλα και και δεν ξαναβρήκα σωστό focus . Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κατάστημα ή επαγγελματίας που θα μπορούσε να επαναφέρει τους φακούς στην σωστή τους πλευρά? Ή πια λογική πρέπει να ακολουθήσω? Τηλεσκόπιο : KONUS KONUSTART-700 MOTOR REFRACTOR Eyepieces: H8, H20 Ευχαριστώ πολύ! Με εκτίμηση, Γιώργος Μωραΐτης
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης