Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Aprilia Νέος Ένταξη: 06 Ιαν 2021 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1 Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 06/01/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5:24 Θέμα δημοσίευσης: επισκευη τηλεσκοπιου της Deagostini |
|
|
Καλημερα, εχω απελπηστει ψαχνωντας εδω και μερες ενα μαγαζι που να επισκευαζει τηλεσκοπια! πριν αρκετα χρονια ο πατερας μου μας ειχε φτιαξει ενα τηλεσκοπιο κομματι κομματι απο την Deagostini οσο ακομα υπηρχε, δυστυχως το τηλεσκοπιο επεσε στα χερια της μαμας μου κι απο οτι εχω καταλαβει εχουν σπασει καποια σημαντικα κομμαντια στο εσωτερικξο αλλα και η βαση του. Μηπως γνωριζει κανεις πως θα μπορεσω να το επισκευυασω και που; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 15405 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/01/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η επισκευή θα κοστίσει παραπάνω από το τηλεσκόπιο καινούριο. Δείξε μας τι πρόβλημα έχει μήπως το φτιάξετε μόνοι σας. _________________ "The belief that ones own view of reality is the only reality is the most dangerous of all delusions."
Paul Watzlawick
My Optics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GALEX Εξωγήινος Ένταξη: 15 Σεπ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 493 Ηλικία: 49 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/01/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πουλάνε κάποια λίγα απάρτια στο ebay. _________________ Γιώργος Αλεξίου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ozzy21 Αστρόφιλος Ένταξη: 31 Ιούλ 2012 Σύνολο δημοσιεύσεων: 56 Τόπος: Belfast, UK Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 10/01/2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 22:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: επισκευη τηλεσκοπιου της Deagostini |
|
|
Aprilia έγραψε: | Καλημερα, εχω απελπηστει ψαχνωντας εδω και μερες ενα μαγαζι που να επισκευαζει τηλεσκοπια! πριν αρκετα χρονια ο πατερας μου μας ειχε φτιαξει ενα τηλεσκοπιο κομματι κομματι απο την Deagostini οσο ακομα υπηρχε, δυστυχως το τηλεσκοπιο επεσε στα χερια της μαμας μου κι απο οτι εχω καταλαβει εχουν σπασει καποια σημαντικα κομμαντια στο εσωτερικξο αλλα και η βαση του. Μηπως γνωριζει κανεις πως θα μπορεσω να το επισκευυασω και που; |
Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, πιθανότατα δεν αξίζει η επιστευή. Ωστόσο επειδή πιθανότατα θες να το φτιάξεις για να το έχεις, επειδή το έφτιαξε ο πατέρας σου, χαρά μας να βοηθήσουμε. Ξεκίνα στέλνε φωτογραφίες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|