Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!

Εχω ενα meade lxd75 S/N 8''αγορασμενο πριν τεσερις μηνες, η προσπαθεια μου να το συδεσω με το laptop απετυχε λογο vista(πιθανον).

Εχω παρει τα απαραιτητα καλωδια της meade εχω εγκαταστησει τους drivers του σειριακου σε USB, οριζω τις θυρες αλλα τιποτα!

Σε αλλο laptop με XP δουλευουν ολα καλα!

Εαν εχει καποιος απο εσας meade με autostar 497 και vista με το ιδιο προβλημα και εχει βρει λυση (μονος του η απο sites του εξοτερικου) θα παρακαλουσα να με βοηθησει.Ευχαριστω!

φιλικα

Θανασης

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΣΜΑΝΗΣ

Ομάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.

Δημοσιεύτηκε

το μόνο ίσως που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι στο πρόγραμμα του autostar, να κάνεις δεξί κλικ, και στο μενού που θα βγεί να πατήσεις κάτω-κάτω ιδιότητες.

μετά θα πάς στην καρτέλα "συμβατότητα" και θα τσεκάρεις την επιλογή να τρέχει σαν WinXP. πάτα ΟΚ και ο Θεός βοηθός..

Το επόμενο κακό είναι οτι πιθανότατα το laptop σου, ΔΕΝ υποστηρίζει τα WinXP, οπότε και να θέλεις να κάνεις format, δεν μπορείς μετά να βρεις Drivers (απο τον κατασκευαστή..) για τα XP.

η μόνη επιλογή τότε είναι να περιμένεις κάποια στιγμή, ή το πρόγραμμα να παίξει μετά απο Windows update (κάνε οσο πιο συχνά μπορείς..)

ή να βγει πιο νέα έκδοση του autostar ωστε να παίζει στα Svista..

Υ.Γ. Μέχρι τώρα οι εταιρίες που ξέρω σίγουρα οτι δεν υποστηρίζουν πλέον τα winXP είναι: Sony, Acer, Toshiba, Fujitsu-Siemens..

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης