Θεόφιλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Νέο πρόσωπο εντοπίστηκε στην επιφάνεια του Άρη... Αυτήν τη φορά είναι πιο φιλικό Λεπτομέρειες στην ESA
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Ο κρατηρας smiley!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 IMAGINATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Poy einai ??? Ego den blepo tipota!!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Ρε φιλε inest , μα τι λες τωρα ,δε βλεπεις την"Ξανθια και Πρασινη !!!!" γειτονισσα που σου κλεινει το ματι??????????? Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Τώρα το βλέπεις; IK Observing System
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 ΟΧΙ!!! Καλα χαζος ή τυφλος θα ειμαι Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 ασχημούτσικο ο αρειανός καλλιτέχνης ήταν ή ιδιαίτερα αφαιρετικός ή ιδιαίτερα ηλιθιος
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 το μήνυμα είναι σαφές: "ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΟ ΠΙΣΩ!!!!!!"
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 inest προσβάλεις τους φίλους αρειανούς (όχι αυτούς του Χαριλαόυ)και δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσουν μερικές φορές συμπεριφέρονται σαν να είναι από άλλο κόσμο!
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Eγώ πάντως το βλέπω να μου κλείνει και το μάτι!!! Κι αυτοί οι αρειανοί ρε παιδί μου... Αφού είδαν ότι δεν τους βγήκε η ιστορία με την πρώτη φάτσα, γιατί επιμένουν?? Χάθηκε καμια γιγαντοαφίσα κανενός... μοντέλου? Λες να είναι επειδή πάλι δεν πήραν κύπελλο? Σ.
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 όντως.........μέχρι και ο inest ζωγραφίζει καλύτερα
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Καλα εγω νομιζα οτι αυτο ηταν το εμβλημα του Αρη!! Δηλαδη μου λετε οτι ειναι ο πλανητης Αρης??? ΑΑΑΑ!!! τωρα κατι βλεπω......Ρε ξυρισμα θελει γι'αυτο δεν το καταλαβα απο την αρχη!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
dimidour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Μια χαρά το προσωπάκι!!! Όντως μας κλείνει το μάτι! Παιχνίδια που κάνει η φύση όμως ε; Βέβαια λέω να μην επισυνάψω φωτογραφίες από παιχνιδίσματα της φύσης εδώ στην Γη, που μου έστειλαν με mail φίλοι.... Με βλέπω κρεμασμένο ανάποδα....έχουμε άλλωστε και μικρούς φίλους εδώ!!! Και εγένετω φως....
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 ΦιλοιΕνα απο τα λιγα πραγματα για τα οποια ειμαι σιγουρος ειναι οτι πολλες φορες τα φαινομενα ΑΠΑΤΟΥΝ...
nicktremoulis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 τι βλοσυρός!!! http://tiemathasimera.blogspot.comhttp://parnonas1420.blogspot.comhttps://erasitexnisprogrammatistis.blogspot.com/
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Και αυτος ξυρισμα θελει!!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Επειδή με προκαλέσατε όσο δεν παίρνει, δεν θα αντέξω άλλο ! (περισσότερα στο http://www.space.com/php/multimedia/imagegallery/igviewer.php?imgid=1773&gid=147)NASA/JPL/MASS ΠΕΡΙΕΡΓΑ.... ΣΤΟΝ ΑΡΗ ! Astrophoto Album
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Oraio!!!Kathisma einai???? Moy thimizei to throno toy Dia ston Olympo!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 O φτερωτός κιτρινοπράσινος κοκκινοουρίτσας είναι
emmanouela Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Με την πρώτη ματιά δείχνει να είναι άλλο ένα δημιούργημα της φύσης.. Ωχ..του Άρη ήθελα να πω..(όχι και φύση εκεί πάνω!!) αλλά με μια δεύτερη θα έλεγα ότι θυμίζει,όπως είπε και ο Vegan, έναν κιτρινοπράσινο κοκκινοουρίτσα Βέβαια εγώ ήξερα τους πηδηχτούλιδες κιτρινοπράσινους κοκκινοουρίτσες υπάρχουν και φτερωτοί;;
Ησίοδος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δεν με πείθετε!Άλλα φαντάζομαι.Φαίνεται μία τρύπα... μία ασσύμετρη τοπολογική καταβόθρα!Μία καταβόθρα... ξηρού στοιχείου... (δεν υπάρχουν υγρά!)μία Γεωλογική, ... ή καλύτερα μια Αρηολογική καταβόθρα...όπως δείχνει η φορά, στα κατολισθένοντα τοιχώματα, πρός το σκούρο χάσμα !
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Με την πρώτη ματιά δείχνει να είναι άλλο ένα δημιούργημα της φύσης.. Ωχ..του Άρη ήθελα να πω..(όχι και φύση εκεί πάνω!!) αλλά με μια δεύτερη θα έλεγα ότι θυμίζει,όπως είπε και ο Vegan, έναν κιτρινοπράσινο κοκκινοουρίτσα Βέβαια εγώ ήξερα τους πηδηχτούλιδες κιτρινοπράσινους κοκκινοουρίτσες υπάρχουν και φτερωτοί;; Μολονότι οι φτερωτοί είναι πιό επικίνδυνοι από τους πηδηχτούλιδες, οι δεύτεροι είναι πολυπληθέστεροι και γι'αυτό μάλλον τους ξέρεις καλύτερα (και ποιός δεν τους ξέρει άλλωστε)
Θεόφιλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Οι κόκκινοι ελέφαντες (ή αυτοί που βάφουν τα νύχια τους κόκκινα) που κρύβονται πίσω από τις παπαρούνες, στον Άρη μπορούν να κυκλοφορούν άνετα, χωρίς να τους βλέπει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα