Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Πώς μάθατε για το AstroVox; |
Από φίλο/γνωστό |
|
21% |
[ 47 ] |
Από σύλλογο |
|
4% |
[ 10 ] |
Από άλλο website |
|
31% |
[ 69 ] |
Από Μ.Μ.Ε. |
|
2% |
[ 5 ] |
Άλλο |
|
33% |
[ 73 ] |
Δε θυμάμαι |
|
6% |
[ 15 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 219 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Υπατία Αστρόφιλη Ένταξη: 24 Ιούλ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 73 Τόπος: Κομοτηνή Ηλικία: 41 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 18/08/2007, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickthegreek13_7 έγραψε: | Βασικά, κανένα απο τα παραπάνω.Θυμάμαι την ημέρα που είχα εγγραφεί στο Forum, κοιτούσα τυχέως στο Google για τηλεσκόπια και έπεσα (ευτυχώς) πάνω στο AstroVox. Οπότε ψηφίζω "άλλο". |
Μια από τα ίδια.
Και 'γω κάτι έψαχνα, για κάποιον δορυφόρου του Δία ή του Κρόνου, δε θυμάμαι ακριβώς και στο search μου βγήκε το Astrovox. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
paranoia Εξωγήινη
Ένταξη: 08 Αύγ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 317 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης-Χίος Ηλικία: 29 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 20/08/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 23:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατα τυχη καθως εψαχνα κατι στα google... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kinezos Αστρόφιλος Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 33 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 33 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 12/10/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι εγώ, βασικά από φίλο έμαθα για σας, κατά τη διάρκεια μιας συζήυτησης αστρονομικού περιεχομένου! Ήμουν παλιά μέλος στο foru, αλλά για διάφορους λόγους, σταμάτησα εδω και 2χρόνια να μπαίνω!! Ευτυχώς τώρα, λόγο καλής παρέας και αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος, είπα να ξανάρθω.....!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
joxnniss Αστρομανιακός
Ένταξη: 18 Μάρ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 132 Τόπος: Πατρα Ηλικία: 33 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 17/10/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο αστρονομικο συλλογο!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SPAIRUS Αστρόφιλος
Ένταξη: 29 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 94 Τόπος: ΑΡΤΑ Ηλικία: 37 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 17/10/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
paranoia έγραψε: | Κατα τυχη καθως εψαχνα κατι στα google... |
Το ιδιο κ γω!!!
Χαιρομαι φυσικα που το βρηκα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nadagir Αστρόφιλη
Ένταξη: 17 Ιούν 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 41 Ηλικία: 29 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 25/08/2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εψαχνα στο google για την αστρονομια κτλ και τσουπ! εμφανιστηκε το astrovox μεγαλη η χαρη του!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
hunter155 Εξωγήινος Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 241 Τόπος: Ιταλία Ηλικία: 32 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/08/2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν παιδιά άργησα λίγο να απαντήσω αλλά το θέμα είναι οτι εγώ εμαθα για το astrovox από το κανάλι mad.!!! Ναι ναι καλά διαβάσατε!!Είχε κάνει μαλιστα ολόκληρη παρουσίαση του forum σε μια απο τις εκπομπές που είχε σχέση με internet.Βέβαια έχουν περάσει μερικα χρόνια απο τότε . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Altinakis Εξωγήινος
Ένταξη: 15 Ιούλ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1020 Τόπος: Θεσσαλονίκη (Ν. Ραιδεστος) ~10Χλμ εκτός πόλης Ηλικία: 48 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/08/2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ανδρεα, το site το εμαθα απο εναν φιλο τελειως τυχαια. Ηταν η εποχη που ειχε προσφορα το Lidl, το Bresser Skylux 70/700. Αφου πηρα το τηλεσκοπιο, αρχισα να συζητω για το διαστημα με φιλους μηχανικους στο γραφειο. Και ο ενας μου ειπε οτι υπαρχει ενα ελληνικο site με πολυ καλο υλικο που θα με βοηθουσε για τα περαιτερω...
Και ακομα με βοηθαει, και θα με βοηθαει και θα με βοηθαει...!  _________________ Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),
Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut
>Destination Space!
http://www.zeitgeistmovie.com/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
τσιαγκας προδρομος Εξωγήινος
Ένταξη: 25 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 487 Τόπος: Σερρες Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/08/2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τυχαια ψαχνοντας για στο Google για τηλεσκοποια και αστρονομικα θεματα! _________________ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nen Αστρόφιλη
Ένταξη: 11 Απρ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 35 Τόπος: Μεσολόγγι-Πάτρα Ηλικία: 30 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 05/05/2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
από τον κύριο Q..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
titi Εξωγήινη
Ένταξη: 04 Δεκ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 254 Τόπος: ΚΑΒΑΛΑ Ηλικία: 45 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 05/05/2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βασικα ειχα βαλει αναζητηση στο google αστρο* χωρις να ψαχνω κατι ιδιαιτερο απλα και μονο επειδη εχω μια μανια με τα αστρα..
αρχισα να διαβαζω απο περιεργια τα οσα συζητατε και μου "κολλησε" η ιδεα να παρω τηλεσκοπιο (κατι το ποιο παντα το ηθελα αλλα ποτε δεν το ειχα δει ζεστα)
μετα αοπο καιρο γραφτηκα σαν μελος και αρχισα να σας 'ζαλιζω" για την επιλογη του τηλεσκοπιου μου...
να ειστε καλα για την υπομονη και την συμπαρασταση που μου δειξατε και θα μου δειξατε ακομα...  _________________ " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "
Albert Einstein |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Τρελός επιστήμονας Αστρόφιλος
Ένταξη: 27 Μάρ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 68 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 25 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/05/2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σας παιδιά !!!!!!! Τι γίνεται ?
Λοιπόν εγώ το astrovox το έμαθα μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Λάρισας. Βασικά ρώτησα τα παιδιά εάν υπάρχει κάποιο site με ανθρώπους που αγαπούν και αυτοι την αστρονομία και έτσι μου είπαν για αυτό το εδώ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο και πολύ γρήγορα έγινα μέλος του astrovox για να μπορώ να μοιράζομαι και με άλλους το ενδιαφέρον μου για την αστρονομία !!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spaceadmirer Εξωγήινη
Ένταξη: 09 Απρ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 301 Τόπος: Τρίκαλα Ηλικία: 26 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 06/06/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:01 Θέμα δημοσίευσης: Πως ανακαλυψατε το astrovox? |
|
|
Εντελως τυχαια....Εψαχανα κατι στο google για τηλεσκοπια...και βρηκα μια σελιδα με το αστροβοξ.....  _________________ Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους......
Στους αστροφιλους,
Χριστίνα Τρυφώνη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
strudast Αστρόφιλος
Ένταξη: 30 Σεπ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 48 Τόπος: Ζαβλανι Πατρών Ηλικία: 28 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 02/10/2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τυχαια απο φιλο..κ κυριως εξαιτιας της αναγκης να μεινω σε επαφη με ατομα που γνωρισα στο ΠΣΕΑ κ κυριως με τα παιδια απτον οριωνα ..  _________________ οταν πεινας απο ψηλα μοιαζει η γη με πιπερια...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars." Oscar Wild(e)
φιλικα γιωργος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tzina** Αστρόφιλη
Ένταξη: 15 Ιαν 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 65 Τόπος: Αθήνα, Νότια Προάστια Ηλικία: 31 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 02/10/2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 22:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ηθελα να ενημερωθω σχετικα με την αστρονομια και τα τηλεσκοπια και κανοντας αναζητηση στο google ή ακομα και σε αλλα websites εμαθα για το astrovox το οποιο μπορω να πω οτι ειναι καλα σχεδιασμενο και ενημερωμενο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|