Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Πώς μάθατε για το AstroVox; |
Από φίλο/γνωστό |
|
21% |
[ 47 ] |
Από σύλλογο |
|
4% |
[ 10 ] |
Από άλλο website |
|
31% |
[ 69 ] |
Από Μ.Μ.Ε. |
|
2% |
[ 5 ] |
Άλλο |
|
33% |
[ 73 ] |
Δε θυμάμαι |
|
6% |
[ 15 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 219 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
giorgos_mg Νέος Ένταξη: 17 Ιούν 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 7 Τόπος: Αμφιλοχία Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/10/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 0:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έψαχνα αστρονομικές σελίδες και βρήκα το Astrovox |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsan Εξωγήινος
Ένταξη: 20 Αύγ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 713 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ηλικία: 36 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 03/10/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο περί αστρονομικών θεμάτων βρήκα στην αναζήτηση το astrovox και από τότε έγινα οπαδός του!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτρης10 Νέος
Ένταξη: 09 Ιαν 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 6 Τόπος: Θήβα Ηλικία: 28 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/11/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω παιδια στην τυχη!!!  _________________ BETELGEUSE!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tasco Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Νοέ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 257 Τόπος: θεσσαλονίκη Ηλικία: 23 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/11/2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω μια φορα που εψαξα για την Αστρονομια μου εβγαλε και το Astrovox.
Οταν ειδα οτι ηταν Forum για την Αστρονομια τοτε εγινε και εγω μελος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peri Εξωγήινος
Ένταξη: 25 Σεπ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 336 Τόπος: Αθηνα Ηλικία: 29 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/11/2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω εκανα μια εργασια πριν απο κανα δυο χρονια για το μαθημα στης αστρονομιας και χρησιμοποιησα κατι πληροφοριες για τα τηλεσκοπια που εχει στο πορταλ. Τωρα που μπηκα πολυτεχνειο, εχω χρονο και αρχισα να ασχολουμαι, το θυμηθηκα και ηρθα και γραφτηκα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vagg Αστρομανιακή
Ένταξη: 26 Αύγ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 120 Τόπος: Xios Ηλικία: 27 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/11/2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμ..προσωπικα ειμουν μια μερα σε site καποιων σχολειων.. και στο school.gr -οποτε μεσα απο αλλα φορουμ και συζητησεις "thnx god" το βρηκααα  _________________ Τα παντα ρει...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μιχάλης Εξωγήινος
Ένταξη: 27 Δεκ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 830 Τόπος: Αθήνα-Γαλάτσι Ηλικία: 29 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/11/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 0:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω το βρηκα πριν απο αρκετο καιρο ,ψαχνοντας στο νετ...!(ευτυχως) _________________ Η ΑΣΤΡΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!
astronomy for all
http://mechntua.blogspot.com/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 15395 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/11/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 0:46 Θέμα δημοσίευσης: Astrovox |
|
|
Ψάχνοντας τι τηλεσκόπιο να αγοράσω, αναζητώντας στο google για celestron, έπεσα πάνω του (νομίζω ήταν το επικό review του Σοφολόγη για τους zoom, ή η σελίδα ''αγορά τηλεσκοπίου στην Ελλάδα'') _________________ "The belief that ones own view of reality is the only reality is the most dangerous of all delusions."
Paul Watzlawick
My Optics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
takis63 Εξωγήινος
Ένταξη: 26 Ιούν 2002 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1065 Τόπος: Σπάρτη Ηλικία: 53 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/11/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα με πήρε τηλέφωνο μια φορά ο Θανάσης και μου λέει ανακάλυψα ένα ωραίο site για την αστρονομία, μπές να το τσεκάρεις.
Μπήκα και...κόλλησα  _________________ Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !
Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...
http://www.spartastronomy.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mich Εξωγήινος
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 671 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/11/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:17 Θέμα δημοσίευσης: aa |
|
|
Πριν περίπου 25 χρόνια, ίσως και περισσότερο, όταν στην Ελλάδα είχε μόνο ένα κατάστημα που πωλούσε Αστρονομικά είδη (Photo Olympia) στην Ακαδημίας (πρέπει να το γνωρίζουν αυτό πιστεύω οι παλαιότεροι), είχα ένα μικρό κατοπτρικό 4,5 ιντσών το οποίο μου είχαν φέρει από την Γερμανία. Σταμάτησα το χόμπι μόλις πέρασα στο Πανεπιστήμιο και έκτοτε προ δύο περίπου ετών εντελώς τυχαία ψάχνοντας από περιέργεια στο διαδίκτυο για τηλεσκόπια, είδα το site του Astrovox και έτσι μπήκα πάλι χαλαρά στο χόμπι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stella7 Αστρομανιακή
Ένταξη: 01 Ιαν 2013 Σύνολο δημοσιεύσεων: 129 Τόπος: Π.Πεντέλη Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 12/02/2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απάντησα "Άλλο" αφού κι εγώ το AstroVox το βρήκα τυχαία, ψάχνοντας κάτι μάλλον 'άσχετο' (με φόρουμ) στο ίντερνετ.
Μπήκα, γράφτηκα και να 'μαι! (και σχετικά πρόσφατα, όλο αυτό! _________________ Η καρδιά & το μυαλό είναι σαν τα αλεξίπτωτα:
Για να λειτουργήσουν, θέλει να είναι α ν ο ι χ τ ά !!!
Are you SIRIUS ..?!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|