nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Θύμα απαγωγής από UFO η σύζυγος του νέου Ιάπωνα πρωθυπουργού Ακόμα και η Κάρλα Μπρούνι θα ζήλευε ένα τόσο πλούσιο βιογραφικό. Η Μιγιούκι Χατογιάμα, η νέα πρώτη κυρία της Ιαπωνίας, υπήρξε ηθοποιός, σχεδιάστρια, «πανελίστρια» της ιαπωνικής τηλεόρασης και, το κυριότερο, θύμα απαγωγής από εξωγήινους που μετέφεραν την ψυχή της στην Αφροδίτη. «Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, νομίζω πως το πνεύμα μου πέταξε με ένα τριγωνικό UFΟ στην Αφροδίτη» εξηγεί η κ. Χατογιάμα σε βιβλίο που εκδόθηκε το 2008 με τίτλο Τα πιο περίεργα πράγματα που έχω συναντήσει. «Ήταν ένα εξαιρετικά όμορφο, πράσινο μέρος» θυμάται. Ο νέος πρωθυπουργός Γιούκιο Χατογιάμα, του οποίο το Δημοκρατικό Κόμμα εκθρόνισε τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες έπειτα από μισό αιώνα και πλέον στην εξουσία, αντιμετωπίζει με συγκρατημένο σκεπτικισμό τις παραξενιές τις γυναίκας του, παραδέχεται όμως ότι τη λατρεύει και την αφήνει να του περιποιείται τα μαλλιά και τα ρούχα για τις δημόσιες εμφανίσεις του. «Μπορώ να το καταλάβω ως ένα βαθμό [την ύπαρξη των UFO]. Το να μου λέει όμως η σύζυγός μου 'Πήγα στην Αφροδίτη και γύρισα' ακόμα με σαστίζει» έχει δηλώσει ο Χατογιάμα σύμφωνα με το περιοδικό Time. Η Μιγιούκι Χατογιάμα, σήμερα 66 ετών (τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από το σύζυγο), γεννήθηκε στη Σαγκάη όταν η πόλη βρισκόταν υπό ιαπωνική κατοχή. Υπήρξε ηθοποιός του Θεάτρου Τακαραζούκα, ένα μάλλον κιτς γυναικείο ιαπωνικό συγκρότημα, και αργότερα έζησε στις ΗΠΑ μαζί με τον εστιάτορα σύζυγό της. Στο εστιατόριο γνώρισε και τον Γιούκιο Χατογιάμα, με τον οποίο παντρεύτηκε στις ΗΠΑ το 1975. Ακόμα και πριν την άνοδο του άντρα της στην εξουσία, η κ. Χατογιάμα ήταν γνωστή από τοκ σόου ποικίλης θεματολογίας, από τη μαγειρική μέχρι την παραφυσική. Σήμερα συνεχίζει την καριέρα της ως «σχεδιάστρια ζωής», που ασχολείται με τη μόδα, την διακόσμηση και τη μαγειρική. Η ίδια προσθέτει στο βιογραφικό της και τη γνωριμία της με τον Τομ Κρουζ, όταν ο ηθοποιός ήταν Ιάπωνας σε μια προηγούμενη ζωή του. Όσο για το πού βρίσκει το μπρίο και τον ενθουσιασμό της, η πρώτη κυρία της Ιαπωνίας εξηγεί ότι κάθε πρωί αντλεί νέα ενέργεια «τρώγοντας τον ήλιο». «Όταν ο ήλιος είναι στον ουρανό, πάντα τον τρώω [...] Μιαμ μιαμ. Μου δίνει μεγάλη ενέργεια» εξηγεί η ίδια στο βιβλίο. Πήγηwww.in.gr Τι άλλο θα δω τι άλλο θα ακούσω???????? Έλεος!!!!! Για να μην υπάρξουν παρεξήγησεις το συγκεκριμένο το δημοσιεύσα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μορφομένοι άνθρωποι πιστεύουν σε τέτοιες ανοήσιες!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Ανδρέα Παπαλάμπρου, νομίζω ότι οφείλεις κάποια στιγμή να βάλεις μια τάξη στο μεγαλύτερο και εγκυρότερο φόρουμ Αστρονομίας στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει παραγίνει και δε πάει άλλο. Βάλε τάξη να μη γράφει ο καθένας ό,τι θέλει! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δεν θα το ξαναπώ.. Απλά.. Για να μην υπάρξουν παρεξήγησεις το συγκεκριμένο το δημοσιεύσα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μορφομένοι άνθρωποι πιστεύουν σε τέτοιες ανοήσιες!!! Δεν τα πιστεύω ελεος κιόλας!!!Να ξεχωρίζουμε την ειρωνία και τον σαρκασμό..Εντάξει βλακεία μου που το δημοσιευσα...αλλά μου έκανε εντύπωση..!!Έλεος πια!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
dimpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Ανδρέα Παπαλάμπρου, νομίζω ότι οφείλεις κάποια στιγμή να βάλεις μια τάξη στο μεγαλύτερο και εγκυρότερο φόρουμ Αστρονομίας στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει παραγίνει και δε πάει άλλο. Βάλε τάξη να μη γράφει ο καθένας ό,τι θέλει! +1 Αν και πάλι έχει μια σχέση.....με τον ήλιο. «Όταν ο ήλιος είναι στον ουρανό, πάντα τον τρώω [...] Μιαμ μιαμ. Μου δίνει μεγάλη ενέργεια» εξηγεί η ίδια στο βιβλίο. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Oπώς ξαναείπα και προφανώς είναι σαν να μιλώ στον τοίχο...είναι.. Για να μην υπάρξουν παρεξήγησεις το συγκεκριμένο το δημοσιεύσα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μορφωμένοι άνθρωποι πιστεύουν σε τέτοιες ανοήσιες!!!Και μιλάμε για Πρωθυπουργό ολόκληρης χώρας.. Και συμφωνώ και εγώ ότι το θέμα πρέπει να κλειδωθεί..και ζητώ συγνώμη από το υπόλοιπο φόρουμ για την αναστάτωση!! Υ.Γ Δεν έχω ξαναδημοσιεύσει τέτοιο θέμα και όταν δημοσιεύονται,.τα κατακρίνω..ήταν λάθος μου το παράδεχομαι.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δεν νομιζω οτι η Ελενη (Nansy) το φορτωσε γιατι πιστευει στην "ουφολογια" αλλα για να μας δειξει τι γινεται τον κοσμο Τελικα δεν γινονται/λεγονται μονο στην Ελλαδα* τετοιες "μπουρδες"...ακους εκει... η γυναικα του νέου Ιάπωνα πρωθυπουργού ειπε τετοιο πραγμα, δεν γνωριζει οτι οταν βρισκεται σε τετοια θεση δεν μπορει να λεει οτι της ερθει --τουλαχιστον δεν το ειπε ο ιδιος ο πρωθυπουργος Το προβλημα ειναι οτι αντι τα Ελληνικα Ειδησιογραφικα πρακτορεια να "χλεβασουν" την Ειδηση... ξεκινουν και αναφερουν για το τόσο πλούσιο βιογραφικό της ελεος Το μονο λαθος που εκανε η Ελενη ειναι οτι δεν το φορτωσε μεσα σε "Quote" και με την πηγη στην κορυφη του κειμενου ωστε να ειναι ξεκαθαρο οτι προκειτε για αναδημοσιευση ειδησης... τελος παντων Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Φίλοι dimpap και alepohori...Εφόσον σας ενοχλεί το συγκεκριμένο post κα είστε νόμιμοι αστροβοξίτες,θα έπρεπε να γνωρίζετεοτι πρέπει να ενημερώσετε τους moderator με Π.Μ και όχι με ειρωνικά σχόλια.Άλλωστε η nansy δείχνει τον λόγο που το έγραψε στην τελευταία γραμμή του post, αλλα καποιοι φαίνεταιδιαβάζουν μόνο τα μισά.
raxxla Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Άλλωστε η nansy δείχνει τον λόγο που το έγραψε στην τελευταία γραμμή του post, αλλα καποιοι φαίνεταιδιαβάζουν μόνο τα μισά. Σεβαστόν. Το είπε μόνη της η κοπέλα εξάλλου.Απλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πρέπει να ασχολούμαστε, ακόμη και με αυτόν τον τρόπο ("δείτε παιδιά τι μπούρδες γράφουν εδώ..") με τις αμέτρητες ανυπόστατες και πολλές φορές προσβλητικές για τη νοημοσύνη μας ειδήσεις.Αρκετή σημασία τους δίνουν εκείνοι που τις δημοσιεύουν (εφημερίδες, portals κλπ), γιατί πρέπει ΚΑΙ εμείς ;;;Τέτοιου είδους ειδησιογραφία υπήρχε και πάντα θα υπάρχει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό, εκτός από ένα μόνο πράγμα: Να μην ασχολούμαστε! Θα καταντήσουμε ουφοvox... Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημητρη (Τουτούνη) εγω δικιολογω την αντιδραση του Δημητρη (Alepohori) και του Δημητρη (dimpap) αφου με μια γρηγορη ματια στο θεμα νομιζες οτι το εγραφε η Ελενη... επισης στο παρελθον ειχαμε αρκετα παρατραγουδα απο διαφορους χρηστες οποτε θα μπορουσε να ηταν αλλο ενα ιδιο γεγονος. Τελος παντων ας μην δωσουμε συνεχεια, εξαλου ολοι μας ειμαστε Ενεργα μελη του φορουμ ας μην μπερδευομαστε για ψυλλου... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 αφου με μια γρηγορη ματια στο θεμα νομιζες οτι το εγραφε η Ελενη... Όχι Βασίλη. Από την αρχή είδα ότι η Ελένη έκανε παράθεση. Για αυτή την παράθεση και όλες τις όμοιες που γίνονται συχνότατα έκανα παρέμβαση. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Απλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πρέπει να ασχολούμαστε, ακόμη και με αυτόν τον τρόπο ("δείτε παιδιά τι μπούρδες γράφουν εδώ..") με τις αμέτρητες ανυπόστατες και πολλές φορές προσβλητικές για τη νοημοσύνη μας ειδήσεις.Αρκετή σημασία τους δίνουν εκείνοι που τις δημοσιεύουν (εφημερίδες, portals κλπ), γιατί πρέπει ΚΑΙ εμείς ;;;Τέτοιου είδους ειδησιογραφία υπήρχε και πάντα θα υπάρχει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό, εκτός από ένα μόνο πράγμα:Ηλια εχεις δικιο, δεν ειναι αναγκη να δινουμε σημασια στο ΤΙ λενε οι καθε ασχετοι εφημερίδες/portals/κτλ αλλα οταν ενα θεμα δημοσιευεται απο τον μεγαλυτερο ομιλο δημοσιογραφιας (Newsroom ΔΟΛ) Τι κανεις;; Νομιζω οτι καποιος θα πρεπει να τον κατακρινει! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Όχι δεν είχα κάνει εξαρχής παράθεση.Όταν είδα την απάντηση του Bi2L το δίορθωσα για να μην μπερδευτούν και άλλοι... έχω ζητήσει συγνώμη εξαρχής και ήταν λάθος μου να το δημοσιεύσω!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 αφου με μια γρηγορη ματια στο θεμα νομιζες οτι το εγραφε η Ελενη... Όχι Βασίλη. Από την αρχή είδα ότι η Ελένη έκανε παράθεση. Για αυτή την παράθεση και όλες τις όμοιες που γίνονται συχνότατα έκανα παρέμβαση. Δεν θα ελεγα οτι ηταν λαθος η παραθεση της ειδησης (για τους λογους που ανεφερα παραπανω), νομιζω οτι ο ΤΙΤΛΟΣ της δημοσίευσης ειναι/ηταν ΛΑΘΟΣ! αν θα ηταν κατω απο αλλο τιτλο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δεν είχα κάνει εξαρχής την παράθεση..Δικό μου το λάθος.Και ζητώ συγνώμη!! Δεν θέλω να υπάρξει και άλλη αναστάτωση... Στεναχωρήθηκα πολύ..δεν ήταν η πρόθεση μου να αναστατώσω το φόρουμ!! Και πάλι ζητώ συγνώμη!!Και ας κλειδωθεί το θέμα..Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε άλλο!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
dimpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Φίλοι dimpap και alepohori...Εφόσον σας ενοχλεί το συγκεκριμένο post κα είστε νόμιμοι αστροβοξίτες,θα έπρεπε να γνωρίζετεοτι πρέπει να ενημερώσετε τους moderator με Π.Μ και όχι με ειρωνικά σχόλια.Άλλωστε η nansy δείχνει τον λόγο που το έγραψε στην τελευταία γραμμή του post, αλλα καποιοι φαίνεταιδιαβάζουν μόνο τα μισά. Δάσκαλε που δίδασκες..... ....Για να μην υπάρξουν παρεξήγησεις το συγκεκριμένο το δημοσιεύσα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μορφομένοι άνθρωποι πιστεύουν σε τέτοιες ανοήσιες!!!.... Εννοείται ότι το κείμενο δεν είναι δικό και δεν χρειάστηκε η παράθεση για να το καταλάβωΡε nansy αν καθένας εδώ μέσα έγραφε ότι του κάνει εντύπωση ξέρεις τι θα γινόταν?Μπάχαλο.Τεσπα αν είναι να σκάσεις κιόλας σου ζητώ συγνώμη. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Βοώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Ωραίο θέμα, πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση Μα γιατί είστε τόσο κακόκεφοι ρε παιδιά; Απράζεστε με το παραμικρό βλέπω Πολύ συμπαθής κυρία η συγκεκριμένη. Μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει εφόσον δεν βλάπτει κανένα. Έτσι όπως σας βλέπω όλους, ευτυχώς που δεν είναι ελληνίδα γιατί αλλιώς θα τη λιθοβολούσατε σε καμιά πλατεία Γιατί καμιά φορά οι άνθρωποι δεν αντέχουν να ακούν απόψεις τόσο διαφορετικές από τη δική τους; Φανταστείτε πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν όλοι οι άνθρωποι συμφωνούσαν μεταξύ τους. Για να δώσω, όμως, λίγο ζωή στο θέμα θα πω το εξής. Εγώ θα κάνω την τρέλα και θα την υπερασπιστώ.Θεωρώ ότι αυτά που λέει η συγκεκριμένη κυρία είναι πραγματικά. Και αυτό είναι σχετικά έυκολο να αποδειχθεί... Και παρεπιπτόντως μιλάω απολύτως σοβαρά
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Εγώ αναρωτιέμαι αν ήτανε πράσινος ο εξωγήινος To άλλο με τον Τοτό σας το είπα Τα τελευταία νέα του Λιακόπουλου που θα τα μάθω Ααααα ξέχασα να σας πω για την Βασούλα και τον ιππότη..... Ρε nansy αν καθένας εδώ μέσα έγραφε ότι του κάνει εντύπωση ξέρεις τι θα γινόταν? Δημήτρη(Dimpap) και Δημήτρη(alepohori)με παίρνει κι εμένα η μπάλα http://www.astropixel.gr
Βοώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Για να δώσω, όμως, λίγο ζωή στο θέμα θα πω το εξής. Εγώ θα κάνω την τρέλα και θα την υπερασπιστώ.Θεωρώ ότι αυτά που λέει η συγκεκριμένη κυρία είναι πραγματικά. Και αυτό είναι σχετικά έυκολο να αποδειχθεί... Και παρεπιπτόντως μιλάω απολύτως σοβαρά Για να εξηγηθώ λιγάκι θα ήθελα να πω ότι το να είναι κάτι φανταστικό δεν σημαίνει οτι δεν είναι και πραγματικό. Η έννοια του πραγματικού λυγίζει αρκετά εύκολα.Για παράδειγμα, πολλοί φανταστικοί χαρακτήρες όπως πχ ο Superman ή ο Harry Potter έχουν επηρεάσει τον κόσμο και τις ζωές των ανθρώπων πολύ περισσότερο από εμάς τους πραγματικούς. Και βέβαια όλοι αυτοί θα συνεχίσουν να "ζουν" για πολύ περισσότερο καιρό από μας. Επομένως κατα κάποιο τρόπο είναι πολύ πιο πραγματικοί και από εμάς τους ίδιους. Όταν κάτι φανταστικό έχει πολύ πραγματικά αποτελέσματα και συνέπειες ποιος είμαι εγώ που θα πω ότι δεν είναι πραγματικό;
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Όντως έγινε ένα λάθος με το συγκεκριμένο thread και κλειδώνεται τώρα. Στο επίπεδο του φόρουμ συμβάλλουμε όλοι με προσοχή στο τι ανεβάζουμε. Οι moderators πάντα εκτιμούν ένα προσωπικό μήνυμα που ενημερώνει για ένα προβληματικό thread! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις