antony Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Καλά έχουνε ξεφύγει τελείως απο κάθε λογική ,δεν φτάνει που γέμισαν τη Γη πυρηνικά προχώρησαν και στο διάστημα, φοβάμαι όταν λένε θα εννοούν ότι είναι ήδη έτοιμοι .http://www.nytimes.com/2005/05/18/business/18space.html?ei=5065&en=60787fcf0b0f012c&ex=1116993600&adxnnl=1&partner=MYWAY&adxnnlx=1116389179-cuLSydFa9CCBN0MvzsfilA&pagewanted=print Τι καταστροφική μανία ειναι αυτη ; Προτείνω να στείλουμε ένα γράμμα που θα λέει :Θείε George καλησπέρα είμαστε τα παιδιά αυτού του πλανήτη ,σε ευχαριστούμε για την αγάπη και κατανόηση που δείχνεις αλλά φτάνει , μας αρέσει ο ουρανός όπως είναι δεν χρειάζεται να τον γεμίσεις με τέτοια ωραία πυροτεχνήματα και λαμπιόνια και εμείς σου υποσχόμαστε ότι πράγματι θα σταματήσουμε να πυροβολούμε τους συμμαθητες μας και τους γείτονες στα σχολεία και στους δρόμους. Η κάτι τέτοιο τελος πάντων .Δεν θα πιάσει τι λέτε ; "blackjanuaryout"
aktistar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Είμαι από τους απαισιόδοξους. Οι διαπιστώσεις και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Οι ανατροπές πληρώνονται αναγκαστικά με αίμα - με απίστευτα πολύ αίμα ! Λαμπροί αστέρες του κόσμου μας καθορίζουν τις τύχες μας. Ας παραμείνουμε λοιπόν «αστροπαρατηρητές» για όσο καιρό ακόμη το αντέχουμε. Γιάννης
Μηνάς Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Ρε τον μπάρμπα-Μπους... Όταν εξελέγη για 2η φορά, ο Γιώργος Θάμνος δήλωσε: "this time I will do things my way". Προφανώς επειδή πλέον δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Εγώ τότε κατάλαβα οτι θα μας σκίσει. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Πιστεύετε οτι δεν θα ανοίξει νέο πόλεμο με κάποια από τις ύποπτες χώρες του; Όσο αναφορά τον Πόλεμο στο Διάστημα, το άτομο βλέπει μπροστά και εμείς καθόμαστε και τον κρίνουμε. Αν μας επιτεθούν από το α-Κενταύρου διαστημόπλοια με Κένταυρους που θα οπλοφορούν με πιστολέτα πλάσματος, ποιος θα σώσει τον πλανήτη και όλα αυτά τα φτωχά παιδάκια στην Αφρική; Ο Γιώργος ο Θάμνος! Είμαι από τους απαισιόδοξουςΔεν θα έπρεπε, imho, aktistar. Η συντήρηση του "1" είναι αυτή που θανατώνει την εξέλιξη. Το "0" είναι πάντα γόνος δημιουργίας! Και για να επέλθει το μηδέν μέσα στο ένα ώστε να το καταστρέψει, πρέπει κάποιος να εισάγει ένα τέτοιο μηδέν. Ο Γιώργος ο Θάμνος είναι ο ιδανικός. Εγώ είμαι υπέρ του. Η καταστροφή του πλανήτη είναι η μόνη ελπίδα επιβίωσης του Σύμπαντος. [χεχε] Μηνάς
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Μερικές σκέψεις: Το εγγύς διάστημα, εδώ και δεκαετίες, δεν αποτελεί πλέον αδιανόητο προορισμό, ούτε «ιερό» τόπο, έξω από κάθε σκέψη εκμετάλλευσης για οποιοδήποτε σκοπό. Όσο η ανθρωπότητα εξοικειώνεται με την ιδέα ότι και το διάστημα είναι προσπελάσιμο ως προέκταση της Γης, γεμάτο με ανθρώπινη τεχνολογία, τόσο λιγότερο θα εντυπωσιάζει (δυστυχώς) η χρήση του για πολεμικές δραστηριότητες. Προσωπικά, είτε πηρυνικά όπλα είναι έτοιμα προς χρήση στη Μεσόγειο, είτε 500 km πάνω από το κεφάλι μου, το ίδιο μου κάνει. Εκείνο που με πειράζει αφάνταστα, είναι ότι κάποιοι (η γνωστή αλλόφρων αυτοκρατορία και οι αυλικοί της) θέλουν να μπορούν ανα πάσα στιγμή να καταστρέψουν όποιον (νομίζουν ότι) βρίσκεται εμπόδιο στα «συμφέροντά» τους. Αυτή η ανθρωπο-καταστροφική διάθεση είναι που δεν γνωρίζει όριο και δεν είναι το διάστημα που θα την ενισχύσει ή θα την εμποδίσει. Θέλοντας εσκεμμένα να γίνω λίγο «οργουελικός» ή να μπώ στα χωράφια της επιστημονικής φαντασίας, λέω ότι εκείνο που θα έπρεπε ίσως να περιμένουμε σαν επόμενη (μετά το διάστημα) εξέλιξη, είναι τα όπλα (μαζικής ή περιορισμένης) καταστροφής να τοποθετούνται δίπλα μας, νόμιμα και «προληπτικά» όπως οι πυροσβεστικοί κρουνοί ώστε να επέλθει ο απόλυτος και ολοκληρωτικός έλεγχος... Φανταστικό σενάριο βέβαια, όμως υπό συνθήκες θα μπορούσε κάποτε να πλησιάσει την πραγματικότητα. Άσχετα με το τι θα γεμίσει ο άνθρωπος (=άνω θρώσκω) τον ουρανό του εμείς θα συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά, μέσα από τα διαστημικά σκουπίδια και τις διαστημικές απειλές, γνωρίζοντας πόσο μάταια τιποτένιες είναι οι ανθρώπινες διενέξεις μπροστά στο μεγαλείο που απλώνεται πέρα από τον υστερικό πλανήτη μας, αλλά και -αντιφατικά- μπροστά στο μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής που θέλει να το παρατηρεί και να το κατανοήσει. Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Μηνά, η φωτογραφία που έστειλες, διηγείται όλη την ιστορία εξέλιξης του ανθρώπου: πίθηκος, χίτλερ, πλανητάρχης! :lol:Φοβερή! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Μηνάς Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 η φωτογραφία που έστειλες, διηγείται όλη την ιστορία εξέλιξης του ανθρώπου: πίθηκος, χίτλερ, πλανητάρχης! Laughing LaughingΦοβερή! χαχαχα... Όαο αναφορά το φανταστικό Οργουελικό σενάριο σου, θα έλεγα οτι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου μακριά. Ήδη το κογκρέσο ενέκρινε πρόταση του Θάμνου για κονδύλια ΕΡΕΥΝΑΣ για δημιουργία "μικρών πυρηνικών όπλων περιορισμένης εμβέλειας". Τι ωραία! Εκεί που κάθεσαι στον κήπο σου και παρατηρείς τα άστρα, βλέπεις ξαφνικά μια λάμψη στιγμιαία να φωτίζει τον ουρανό και να σου καταστρέφει 3 ώρες φωτογράφησης χεχε. Μέχρι τώρα θα αναρωτιόσουν μήπως έπεσε κάποιος αστεροειδής στο σπίτι της κουτσής Μαρίας αλλά τελικά θα είναι ένα μικρό πυρηνικό όπλο που έσκασε καταλάθος στα χέρια του 4χρονου πιτσιρικά της κουτσής Μαρίας. Με λίγα λόγια, το πρόβλημα δεν είναι τα πυρηνικά, αλλά η κουτσή Μαρία που θα αποκτήσει πρόσβαση σ'αυτά! Μηνάς
Μηνάς Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι Στέφανε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να πεθάνω εγώ από την έκρηξη στο σπίτι της κουτσής Μαρίας δεν είναι πρόβλημα, διότι: (α) θα κάνω οικονομία 2-3 χιλιάρικα που θέλω να τα σκάσω για τηλεσκόπιο.(β) θα πάψω να αγχώνομαι που η μέρα/νύχτα έχει σύνολο 24 ώρες και δεν προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω(γ) θα γλυτώσω τον επίπονο θάνατό μου από καρκίνο (που σίγουρα θα έρθει κάποια στιγμή, δεν την γλυτώνω)(δ) θα γίνω από ύλη ενέργεια, άρα θα συν-ενωθώ με το Σύμπαν όλο άρα θα είμαι ο καλύτερος του χωριού.(ε) μαζί με μένα θα φύγει και η κουτσή Μαρία, άρα διπλό το όφελος για τα μέλη του AstroVox!! χαχαχαχαχαχαχα... Μηνάς
SATI Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2005 xaxaxaxaxaxaxa polu kalo mhna Thinking is not a crime....! φιλικά Νίκος Λουρίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα