KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 ολοκαινουργιοι, δεν εχουν τοποθετηθει σε τηλεσκοπιο.Ο ANTARES RA 8X50 70€ ΕΠΩΛΗΘΗΟ telrad 45€ ΕΠΩΛΗΘΗΑγοραστηκαν σαν προικα για το C11 που αγορασα προσφατα, αλλα αποφασισα να μην τους τοποθετησω.Ευχαριστω
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 Ενδιαφέρομαι για τον Antares, αρκεί να μπαίνει στο Nexstar 6 SE χωρίς τρυπήματα και μετατροπές (πέρα από κάποιο shoe). Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν είναι fix το προσοφθάλμιο ή παίρνει 1.25' (έχω πχ ένα Vixen 12.5 με φωτιζόμενο σταυρόνημα).Από την φωτό δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά.Ευχαριστώ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Ο Antares δεν εχει καμια σχεση με τους γνωστους Κινεζικους 8Χ50 ερευνητες.Ειναι μεταλικος (σωληνας/διαγωνιο/προσοφθαλμιο)εχει πολυ καλο επιπεδο πεδιο και ελαχιστη χρωματικη εκτροπη (σε σχεση με τον πρωην 8Χ50 Meade που ειχα, και σε σχεση με τον 8Χ50 που εχω στο 10" νευτωνιο μου).Επισης εσωτερικα εχει διαφραγματα για βελτιωμενο κοντραστ.Σε αυτον τον διαγωνιο το διαγωνιο εχει υποδοχη 1,25" και μπορεις να προσαρμωσειςοποιοδηποτε προσοφθαλμιο(σε εναν αλλο Antares που ειχα στο παρελθον, ειχα προσαρμωσει και εγω ενα Vixen 12.5 με φωτιζόμενο σταυρόνημα, και ενα Lumicon 9αρι φωτιζομενο επισης).Εχω διαβασει (αλλα δεν εχω διαπιστωσει) οτι σε συνδιασμο με Χ3 barlow ειναι ευκολη λυση για αυτοματη οδηγηση αστροφωτογραφησης μεγαλων πεδιων(φωτογραφικη μηχανη παραλληλα με σωληνα).Οσον αφορα την προσαρμωγη στο σωληνα, ο ερευνητης πωλειται χωρις βαση(πολιτικη της Καναδικης κατασκευαστριας εταιριας) και αν καποιος επιθυμει, μπορει να τον προσαρμωσει σε οποιαδηποτε φθηνιαρικη βαση ερευνητη 8Χ50 κλπ. (Για την ιστορια, μολις τον παρελαβα, μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι μεταξυ του παλαιου και του καινουργιου Antares που ειχα (εχω), υπαρχει ποιοτικη διαφορα.Τελικα μετα απο λεπτομερη ελεγχο, διαπιστωσα οτι εξακολουθει να ειναι το ιδιο ποιοτικος).
glamt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Εστειλα πμ για τον Telrad.Ευχαριστώ. Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 O Telrad επωληθη...ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα