Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Την παράσταση την παρακολούθησα πριν από 3 χρόνια στο θέατρο Άνεσις.Θυμάμαι σε τότε συνέντευξή του τον κ. Κοτανίδη, να περιγράφει με ποιο τρόπο τον βοήθησε ο κ. Γραμματικάκης να γνωρίσει λίγο καλύτερα τον ρόλο-άνθρωπο που υποδυόταν.Το έργο ήταν μια αφορμή για μένα να ψάξω λίγο παραπάνω, τι στο καλό ήταν αυτός ο ιδιόρρυθμος νομπελίστας... μιας και για το τι ακριβώς είναι αυτό το QED, δεν έχω ελπίδες να το καταλάβω ούτε στην επόμενη ζωή... Πριν από λίγο που ξεψάχνιζα τις θεατρικές παραστάσεις, διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά, πως το έργο ξαναανέβηκε, με την ευκαιρία του Παγκόσμιου έτους αστρονομίας.Αυτή τη φορά, σε νέο χώρο, εμπλουτισμένο με εικόνες του σύμπαντος και ψηφιακές αναπαραστάσεις. Για την ακρίβεια ανεβαίνει στο κέντρο πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" (Πειραιώς 254).Δυστυχώς, είναι μόνο μέχρι 7/2. Περισσότερα διαβάστε εδώ:http://www.theaterinfo.gr/theatrenews/press/2009/16/14/index.html Ομολογώ πως είχα ενθουσιαστεί από το πάντρεμα φυσικής και θεάτρου. Γι αυτό και προτείνω αυτήν την παράσταση χωρίς δισταγμό, ακόμα και σε μη θεατρόφιλους.
alepohori Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2010 Ευχαριστούμε Κατερίνα! Θα το έχω υπόψιν. Εγώ θέλω πολύ να δω τον Μικρό Πρίγκηπα στο Ευγενίδειο. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
paranoia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2010 Πολυ καλη παρασταση! Την ειδα στο ηρακλειο πρόσφατα! "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα