ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Αγαπητοί φίλοι, Μετά απο 10 χρόνια στον χώρο, έφτασε η ώρα να αλλάξω γραμμή πλεύσης. Καλές οι νύχτες οι αξημέρωτες, αλλα δεν μπορώ να πώ ότι με συναρπάζουν πιά όπως πρίν. Συνεπώς και για να μην τα τρώει η σκόνη, πωλούνται: 1) Celestron SC 9,25'' (καταδιοπτρικό) με : ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 90°, Ø 50,8mm μαζι με αντάπτορα για 1,25" Ερευνητή 9Χ50 (όχι της μάνας του, αγορασμένο extra) Bos's Knobs εγκατεστημένες αλλα όχι collimated Θερμαντικό στοιχείο της Sofoulis Instruments Με το τροφοδοτικό του Τιμή 1000 Ε2) ΕQ-6 Skyscan Pro με όλα της τα τσουμπλέκια συν τροφοδοτικό 12V/ 2A, Τιμή 1000Ε 3) Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει ένας πυλώνας ιδιοκατασκευή ζ Τιμή 80Ε4) Red Dot Finder Baader SkySerfer V Τιμή 70Ε5) Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη για 9,25 και 8" (dovetail 75mm), 47cm Τιμή 70Ε6) Skywatcher Cheshire εργαλείο ευθυγράμμισης 35Ε7) Vixen Προσοφθάλμιο με σταυρόνημα φωτιζόμενο 12,5mm 90Ε Προσοφάλμιοι: Celestron X Cel 25mm 30E Vixen LV 20mm 30E Baader Hyperion 24mm 70E [/color]Να παρακαλέσω να μην γίνουν παζάρια, τα πράγματα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι τιμές είναι ήδη χαμηλές, εξ άλλου όσοι έχουν αγοράσει πράγματα απο εμένα το ξέρουν καλά! Φωτογραφίες αργότερα ΦΙλικά Δημήτρης Δημήτρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Moon & Skyglow για μένα, ευχαριστώ.Τηλ 6945247963 Τα παρατάς τελείως όμως; Λυπούμαι αν είναι έτσι, πραγματικά. Μακάρι να μην είναι έτσι, να είναι απλά μια ανάπαυλα. Ίσως ένα φθηνό μικρούλι σε μια γωνιά; Να μην πιάνει χώρο και να θυμίζει την υπέροχη αυτή αίσθηση; Ίσως ενδιαφέρομαι και για το Saxon αν μου εξηγήσεις μερικά πράγματα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Κι εγώ λυπάμαι που αφήνεις την αστρονομία... Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι άλλο σου δίνει χαρά.P.m. σχετικά με το laser collimator. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Στέφανε, Saxon και Laser Collimator ταυτοπροσωπία! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
ziorange Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 το Baader OIII είναι σε καλή κατάσταση? ενδιαφέρομαι! Αθήνα σε ποια περιοχή μένεις? http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Ουπς, απροσεξία! Θέλεις να πάρεις εσύ το saxon κι εγώ το lazer collimator; "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημητρη ελπιζω οταν σκασει ο Betelgeuse να μην ψαχνεις τηλεσκοπιο αλλα... αν ψαχνεις εδω θα ειμαστε να σου δωσουμε ενα για οσο το χρειαστεις Ελπιζω να ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα χρειαστει να γινει αυτο και οχι μονο για τον α του Ωριωνα... και ελπιζω να μην σε χασουμε απο εδω, απ'το Astrovox. Τωρα...μιας και ειναι θεμα Μικρων Αγγελιων ας μην το χαλασω, με ενδιαφερει το Moon and Skyglow φιλτρο...αν ακομα ενδιαφερεσε να τα δωσεις ολα στειλε ενα πμ. να σου πω τα υπολοιπα. Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να' ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Η φωτο το Saxon collimator για τους δύο ενδιαφερόμενους, οι υπόλοιπες αργότερα Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2010 Για τον Βασίλη_Μ Δημήτρης Δημήτρης
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Εχεις π.μ. για τον Hyperion 24mm. “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2010 Φιλε Δημητρη, εκοψα την αστρονομια απο την ρίζα 3 φορες και ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν θα ξανασχοληθω, την πρωτη φορα ειχα ενα meade 2113, την δευτερη ενα 6 διοπτρικο bresser, και πριν ενα χρονο ειχα ενα αξιολογο μικρο διοπτρικο 4, οταν τα εδωσα ελεγα στην καθε ξεχωριστη φορα ενα μεγαλο ΤΕΛΟΣ.. Ελα που τωρα θελω να στυσω καινουργιο και καλυτερο εξοπλισμο σαν τρελος!! Και το παραξενο σε αυτη την φορα ξερεις τι ειναι ? Οτι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τα ξαναπαρατησω, καταλαβα οτι αυτο το χομπυ με ηρεμη απολυτα. Σεβαστη η επιλογη σου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 UP - Δείτε στην αρχή του POST για το τι έχει πωληθεί Δημήτρης
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 Δημήτρη εύχομαι να ξαναγυρίσεις σύντομα στην αστρονομία! Θα λείψεις από τον χώρο!Μιας και είδα τι πουλάς θέλω τον Celestron Ultima 18mm σου στέλνω το κινητό μου σε PM... Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2010 Up2 Και συγγνώμη για το γρήγορον, αλλα αφαίρεσα τα πουλημένα και προσέθεσα τα πράγματα που είχαν απομείνει απο προηγούμενη πώληση στην αρχή του ποστ ΦΙλικάΔημήτρης Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 1) Celestron SC 9,25'' (καταδιοπτρικό) με : ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 90°, Ø 50,8mm μαζι με αντάπτορα για 1,25" Ερευνητή 9Χ50 (όχι της μάνας του, αγορασμένο extra) Bos's Knobs εγκατεστημένες αλλα όχι collimated Θερμαντικό στοιχείο της Sofoulis Instruments Με το τροφοδοτικό του Τιμή 1000 Ε 2) ΕQ-6 Skyscan Pro με όλα της τα τσουμπλέκια συν τροφοδοτικό 12V/ 2A, Τιμή 1000Ε - ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΗ3) Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει ένας πυλώνας ιδιοκατασκευή ζ Τιμή 80Ε4) Red Dot Finder Baader SkySerfer V Τιμή 70Ε5) Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη για 9,25 και 8" (dovetail 75mm), 47cm Τιμή 70Ε6) Skywatcher Cheshire εργαλείο ευθυγράμμισης 35Ε7) Vixen Προσοφθάλμιο με σταυρόνημα φωτιζόμενο 12,5mm 90Ε Προσοφάλμιοι: Celestron X Cel 25mm 30E Vixen LV 20mm 30E Baader Hyperion 24mm 70E Δημήτρης
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 p.m. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
ziorange Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 εχεις και απο μενα pm! http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 Αντε ακόμα ένα UP. Μα τι άνθρωποι είστε εσείς τέλος πάντων!Τστστστστστσ πιά! Τστστσ 1) Celestron SC 9,25'' (καταδιοπτρικό) με : ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 90°, Ø 50,8mm μαζι με αντάπτορα για 1,25" Ερευνητή 9Χ50 (όχι της μάνας του, αγορασμένο extra) Bos's Knobs εγκατεστημένες αλλα όχι collimated Θερμαντικό στοιχείο της Sofoulis Instruments Με το τροφοδοτικό του Τιμή 1000 Ε 2) ΕQ-6 Skyscan Pro με όλα της τα τσουμπλέκια συν τροφοδοτικό 12V/ 2A, Τιμή 1000Ε - ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΗ3) Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει ένας πυλώνας ιδιοκατασκευή ζ Τιμή 80Ε4) Red Dot Finder Baader SkySerfer V Τιμή 70Ε5) Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη για 9,25 και 8" (dovetail 75mm), 47cm Τιμή 70Ε6) Skywatcher Cheshire εργαλείο ευθυγράμμισης 35Ε7) Vixen Προσοφθάλμιο με σταυρόνημα φωτιζόμενο 12,5mm 90Ε Προσοφάλμιοι: Celestron X Cel 25mm 30E Vixen LV 20mm 30E Baader Hyperion 24mm 70E Δημήτρης
st0rmrd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 μπορεί να μη θέλουμε να σταματήσεις; αλήθεια οι τιμές είναι πολύ καλές Disclaimer: Είμαι Celestronάς τί να κάνω;
ziorange Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 θα συμφωνήσω και εγώ πως οι τιμές είναι πολύ καλές! http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 θα συμφωνήσω και εγώ πως οι τιμές είναι πολύ καλές! Καλές οι τιμές......Καλές οι τιμές αλλα πο τηγανίτα........ Να ευχαριστήσω τους φίλους: Δημήτρη, Παναγιώτη, Τάκη, Κώστα, Στέφανο, Ηλία και Γιώργο και να τους ευχηθώ καλορίζικα. Δημήτρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 Αυτά τα SCT της Celestron είναι τόσο καλά, αλλά εδώ διαφημίζονται τα Dob και μένουν απούλητα για καιρό. Τελικά όμως πωλούνται. Μακάρι να το σήκωνε η στήριξή μου και θα το έπαιρνα. Ισημερινή δεν χρειάζομαι και η δική μου πάει μέχρι 8''. Κάνε υπομονή.Η ισημερινή θα πουληθεί, όλο και κάποιος το ρίχνει στην αστροφωτογραφία ή θέλει να ανεβάσει το Dob του. Όσο για τα προσοφθάλμια, βεβαιώνω για τον Hyperion 24mm και το Vixen Reticle πως είναι πολύ καλές περιπτώσεις. Μαλάι μαλάι. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2010 Σε ευχαριστώ και εγώ Δημήτρη με τη σειρά μου για τον άριστο προσοφθάλμιο 18mm Ultima που μου πούλησες. Είναι σε υπεράριστη κατάσταση.ΥΓ προτροπή μείνε στην αστρονομία! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Up Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Παιδιά,Επαναφέρω τη αγγελία, καθώς (απο ότι φαίνεται) ο φίλος που μου είχε κλεισει την EQ-6 άλλαξε γνώμη.Διατηρώ βέβαια κάποιες επιφυλάξεις , αλλα η στήριξη είναι πάλι διαθέσιμη.Όποιος ενδιαφέρεται, καλοδεχούμενος 1) Celestron SC 9,25'' (καταδιοπτρικό) με : ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 90°, Ø 50,8mm μαζι με αντάπτορα για 1,25" Ερευνητή 9Χ50 (όχι της μάνας του, αγορασμένο extra) Bos's Knobs εγκατεστημένες αλλα όχι collimated Θερμαντικό στοιχείο της Sofoulis Instruments Με το τροφοδοτικό του Τιμή 1000 Ε 2) ΕQ-6 Skyscan Pro με όλα της τα τσουμπλέκια συν τροφοδοτικό 12V/ 2A, Τιμή 1000Ε 3) Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει ένας πυλώνας ιδιοκατασκευή ζ Τιμή 80Ε4) Red Dot Finder Baader SkySerfer V Τιμή 70Ε5) Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη για 9,25 και 8" (dovetail 75mm), 47cm Τιμή 70Ε6) Skywatcher Cheshire εργαλείο ευθυγράμμισης 35Ε7) Vixen Προσοφθάλμιο με σταυρόνημα φωτιζόμενο 12,5mm 90Ε Προσοφάλμιοι: Celestron X Cel 25mm 30E Vixen LV 20mm 30E Baader Hyperion 24mm 70E Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα