Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2010 Δεν μπορεσα να βρω τον m51 και τον m52. Σχετικα με το τηλεσκόπιο: Εχω δει μονο τον Αρη , τον Κρονο ,τη Σελήνη και μερικα διπλά αστερια(π.χ. mizar-alcor) oι εικονες ειναι πολυ καθαρες και τα ειδωλα με εχουν ικανοποιήσει πλήρως ειδικά όταν είδα τον Κρόνο και τη Σελήνη εντυποσιαστηκα . Δεν ξερω πολλα απο τηλεσκόπια(τιποτα δεν ξερω αλλα ειπα να το θεσω λιγο πιο κομψα) ουτε εχω δει πως φαίνονται τα αντικειμενα απο αλλα τηλεσκοπια Όμως το skywatcher maksuton 180mm πιστευω πως για εμενα ηταν πολυ καλη αγορά. Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2010 Δεν μπορεσα να βρω τον m51 και τον m52. Σχετικα με το τηλεσκόπιο: Εχω δει μονο τον Αρη , τον Κρονο ,τη Σελήνη και μερικα διπλά αστερια(π.χ. mizar-alcor) oι εικονες ειναι πολυ καθαρες και τα ειδωλα με εχουν ικανοποιήσει πλήρως ειδικά όταν είδα τον Κρόνο και τη Σελήνη εντυποσιαστηκα . Δεν ξερω πολλα απο τηλεσκόπια(τιποτα δεν ξερω αλλα ειπα να το θεσω λιγο πιο κομψα) ουτε εχω δει πως φαίνονται τα αντικειμενα απο αλλα τηλεσκοπια Όμως το skywatcher maksuton 180mm πιστευω πως για εμενα ηταν πολυ καλη αγορά. Είναι σίγουρα καλή αγορά.M81-82 δεν είπες; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2010 Λαθος m81 m82 ενοουσα. Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Με το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο ποια αντικειμενα messier μπορώ να βρώ σε φωτορυπασμένη πόλη Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο forum (πολλές απορίες μαζεμενες) Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
StratosGR Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Κι εγώ φρέσκος είμαι. Μόλις είδα το Μ44 με πολύ κατώτερο τηλεσκόπιο από το δικό σου.Δυστυχώς βλέπω από παράθυρο και δεν έχω άλλο αντικείμενο στο οπτικό μου πεδίο.
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2010 Eυχαριστω για ολους για τις συμβουλες που με βοηθησαν να πραγματοποιήσω μια πολυ καλη αγορα για πρωτο τηλεσκόπιο ισημερινη ΗΕQ5 maksutov 180mm skywatcher Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2010 Ω! Τι μικρή παρεμπόδιση έχει! Είναι σαν 8-9 SCT.Παίρνει 2'' διαγώνιο;Αν ναι, ίσως παίρνει και Focal Reducer (με προσαρμογέα SCT) ώστε να είναι καλύτερο στο βαθύ διάστημα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Nα 'πω την αληθεια δεν ξερω αν παιρνει 2'' διαγωνιο (ειπαμε ειμαι ασχετος) Και εγω νομιζα οτι θα ηταν μεγαλυτερη η παρεμποδιση. Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 με βαση site της skywatcher το τηλε σου παιρνει μονο 1.25'' οποτε προσεξε μην κανεις λαθος στις αγορες σου σε προσοφθαλμια. η βαση σου ειναι syntrek ή synscan; μεγειες και απο μενα αν και συντομα σε βλεπω να ξεκινας και αστροφωτογραφιση Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Eιναι synscan. Oσο για αστροφωτογράφηση εχω καιρο ακομα. Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Oσο για αστροφωτογράφηση εχω καιρο ακομα.Meliora sequoris! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Cepheus Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2010 Δεν καταφερα να δω τον m44 Ειναι κοντα στον καρκινο ο οποιος δεν φαίνεται απο την ταρατρα μου . Σκεφτομαι να αγορασω τον SKY ATLAS 2000 ,θα με βοηθησει Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα