Adams Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Για σε όλους. Δεν εχω κάνει ποτέ παραγγελία από το διαδίκτυο και Θέλω να ρωτήσω αν η παραγγελία μέσο internet είναι ασφαλής και ποιος είναι ο πιο ασφαλές τρόπος? Ευχαριστώ εκ τον προτέρον.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Χωρις να θελω να θιξω την ελληνικη αγορα, αλλα σχεδον οι αγορες μου ειναι απο ιντερνετ. Ο πρωτος λογος γιατι μερικοι εμποροι στην Ελλαδα εχουν ξεφυγει λιγα απο τα κανονικα προτυπα της τιμης του προιοντος , και ο δευτερος γιατι υπαρχη μεγαλυτερη επιλογη στο εξωτερικο. Τωρα οσο αφορα περι θεματα ασφαλειας, εγω τουλαχιστον που ειμαι πελατης συνηθως απο ιστοσελιδες οπως ebay , ts κτλ δεν ειχα ποτε μου κανενα προβλημα. Να κοιταξεις παντος αν γινετε η οποιαδηποτε αγορα σου, εχει πρωτα αντικαταβολη (εχει μια χρεωση λιγο παραπανω αλλα δεν παυει να ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος) Εαν δεν εχει, τοτε σιγουρα θα εχει paypal , να κοιταξεις να εχει κρυπτογραφημενη μορφη (ΒΙΤ) για λογους ασφαλειας ωστε κανενας να μην μπορει να αποκρυπτογραφηση το νουμερο της καρτας σου κτλ.Απο την στιγμη που κανεις αυτην την διαδικασια οταν δεν ξερεις τον εμπορο ειναι προτιμοτερο να δωσεις στην τραπεζα τα λεφτα σου ωστε να παρεις μια αποδειξη λογαριασμου σαν εστω μια μικρης αποδειξης αν σου χρειαστει στο μελλον.
Adams Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση σου....Όντος είναι πολύ ποιο χαμηλές οι τιμές σε μερικά πράγματα από το internet!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα