Jump to content

Adams

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    91
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Adams

  • Γενέθλια 02/04/1992

του/της Adams Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Adams

    Ερωτηση

    Να ρωτήσω κ εγώ κάτι, το δικό μου κάτοπτρο που στην αρχή δεν γνώριζα το καθάρισα με χαρτάκια κ υγρό για φωτογραφικούς φακούς τώρα θα έχει πρόβλημα?
  2. Η στο vlt η θα περίμενα να φτιαχτή το μικρούτσικο ευρωπαϊκό!
  3. Adams

    Ethos

    Αυτό βλέπεται? Νομίζω πώς όλοι το παθαίνουν, έτσι λέει . http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_field_entoptic_phenomenon
  4. Adams

    Αγορά μέσο internet

    Ευχαριστώ για την απάντηση σου.... Όντος είναι πολύ ποιο χαμηλές οι τιμές σε μερικά πράγματα από το internet!
  5. Adams

    Ethos

    110*μοίρες Φαινόμενο πεδίο!
  6. Adams

    Αγορά μέσο internet

    Για σε όλους. Δεν εχω κάνει ποτέ παραγγελία από το διαδίκτυο και Θέλω να ρωτήσω αν η παραγγελία μέσο internet είναι ασφαλής και ποιος είναι ο πιο ασφαλές τρόπος? Ευχαριστώ εκ τον προτέρον.
  7. Σωστά νομίζεις! Δικό μου λάθος! Απλά όταν βλέπω μια πτώση λέω έπεσε μετεωρίτης έτσι συνήθισα να το λέω και με καταλαβαίνουν και οι άλλοι καλύτερα!
  8. Εγώ απλά το λέω μετεωρίτη. Τι διαφορά υπάρχει? Μόνο ότι είναι μεγαλύτερο και μοιάζει με φλεγόμενη μπάλα! Έλαμπε για 4sec.~ Κάτι σαν αυτό, όχι και τόσο φωτεινό όμως αρκετά λιγότερο!
  9. Tsaprazi σε μένα απευθύνετε το ερώτημα? Η μια περίπτωση τον Σεπτέμβριο νοτιοανατολικά της Κύπρου, το πιο φωτεινό ήταν ανατολικά και ξεκίνησε από 40μοίρες ~ και στο τέλος έμοιαζε να ακουμπά τον ορίζοντα της ανατολής!Το άλλο ήταν παλιότερα και δεν θυμάμαι.
  10. Adams

    Μηνιαία παρατήρηση

    Ευχαριστώ για την βοήθεια, όταν μπορέσω θα το φτιάξω!
  11. Εγώ έχω δει live τρεις μεγάλες πτώσης, συγκεκριμένα σε μια περίπτωση έκανε την νύχτα μέρα και έμοιαζε να έφτανε μέχρι το έδαφος!
  12. Adams

    Μηνιαία παρατήρηση

    Ωραία, να κάνουμε κάποιες στήλες, μια με γυμνά μάτια π.χ. Αστερισμούς, βροχή διαττόντων αστέρων κλπ, μια με κιάλια και μια με τηλεσκόπιο χωρισμένο σε διάφορα ανοίγματα.
  13. Adams

    Μηνιαία παρατήρηση

    Μπράβο ωραία προσπάθεια και είναι πολύ χρήσιμο, γιατί εγώ όταν βγω για παρατήρηση δεν ξέρω τη να πρώτο δω . Τουλάχιστον θα διαβάζω τη μπορώ να δω ! Σε ευχαριστούμε! Με ευκόλυνες πολύ !!! Αν βρω χρόνο θα βοηθήσω να επεκτείνουμε σε περισσότερα ουράνια αντικείμενα, επίσης θα ήταν ωραίο να ταξινομηθούν σε στήλη.
  14. Αισθητήρα εννοώ καλή camera για φωτογράφηση, όσο για παρατήρηση τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά της κίνησης τον πλανητών σε μια νύχτα, η σελήνη έχει μικρή διαφορά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται διαφορετική ρύθμιση στον αστροστάτη γιατί δεν το δοκίμασα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης