Achilleas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 Ωραία τα ονόματα των χρωμάτων και οι περιγραφές, θέλω πολύ να πάρω αλλα θα με βοηθούσε πάρα πολύ, και πιστεύω όχι μόνο εμένα, να τα βγάλεις καμια φωτογραφία για να δούμε, μια εικόνα ισον χίλιες λέξεις! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 Παιδάκια μου, γιατί το αναλύετε τόσο; Η τιμή που έχει πετύχει ο Ανδρέας, είναι αντίστοιχη με την τιμή ενός μιλκσέικ στο Πασαλιμάνι! Δεν θα αγοράσετε και πουκάμισο Dolce & Gabbana! Άμα δεν σας αρέσει, είτε το χαρίζετε, είτε το δίνετε στη μαμά σας για ξεσκονόπανο! (Ανδρέα, πλάκα κάνω για το ξεσκονόπανο, θ αφήνει πολύ χνούδι! )
zeg Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 για αλλους τα 6 ευρω ειναι ξεσκονοπανα και για αλλους το φαγητο μιας ημερας...
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Όσοι θέλετε να το δείτε θα περιμένετε την πρώτη παρτίδα που θα έρθει σε καμιά δεκαριά ημέρες. Τότε θα το βγάλω φωτογραφίες και θα το ανεβάσω! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Ανδρεα εγω που επελεξα πληρωμη μεσω pay-pal θα περιμενω να ερθει η αιτηση πληρωμης προφανως......
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2010 Ναι το οποίο θα γίνει όταν τα μπλουζάκια είναι έτοιμα προς αποστολή! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Παρατηρώ ότι ελάχιστοι επιλέγουν paypal για πληρωμή. Υπενθυμίζω ότι εκτός του ότι είναι πρακτικό, θα γλιτώσετε και τα 2.30 της αντικαταβολής! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Alexander Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Α ωραία επιτέλους θα πάρω μπλουζάκι Ως νεαρός προτίμησα τα πιο ζωντανά : κίτρινο και τιρκουάζ Άντε με το καλό να μας έρθουν και καλοφόρετα Σχετικά με την αντικαταβολή είναι ο παλιός-καλός τρόπος παραγγελιών και απ'ότι φαίνεται έχει ριζώσει ως ασφαλής και κλασσική επιλογή Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
ourania Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Ως νεαρός προτίμησα τα πιο ζωντανά : κίτρινοΑ ωραία, θα ταιριάζει με το μαλλί Όμορφα χρώματα, ευχαριστούμε
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2010 Παιδιά, σχετικά με τα μεγέθη... Αν κάποιος λάβει το μπλουζάκι και δεν του αρέσει ή δεν του κάνει μπορεί να το επιστρέψει εφόσον είναι αφόρετο (πλην δοκιμής να διαπιστώσει το μέγεθος φυσικά). Οπότε μη φοβάστε για το μέγεθος. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vossinakis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2010 Εαν δεν μας κανει το μπλουζάκι, ευκαιρία για δίαιτα!!! Βοσινάκης Ανδρέας
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2010 Και μη τολμήσεις και ξαναβγάλεις orange bouée! Πως θα γίνουν τα δικά μας (έχω δύο) συλλεκτικά; - Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2010 Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο παραλαμβάνω την πρώτη παρτίδα «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2010 Ορίστε και μια φωτό για το πως ακριβώς είναι τα μπλουζάκια. Προσωπική μου άποψη πως το κίτρινο είναι το καλύτερο και του αξίζει να γίνει το νέο στάνταρ! Επίσης το Atoll Blue αδικείται στη χρωματική απόδοση, είναι πιο ενδιαφέρον από όσο δείχνει στη φωτό «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2010 Φαινονται πολυ ωραια Να ρωτησω κατι;Για οσους εχουν ηδη παραγγειλει μπλουζακια και θελουν να παραγγειλουν κι'αλλα,θα ερθουν ολα μαζι ή με καινουριο αποστολη θα ερθουν μονα τους τα της δευτερης παραγγελιας; Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2010 Αν κάποιος κάνει και δεύτερη παραγγελία ας μου στείλει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα για να τις στείλω σε μία παραγγελία γιατί αλλιώς μπορεί να μην το προσέξω και να στείλω με δύο. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
titi Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2010 Παρατηρώ ότι ελάχιστοι επιλέγουν paypal για πληρωμή. Υπενθυμίζω ότι εκτός του ότι είναι πρακτικό, θα γλιτώσετε και τα 2.30 της αντικαταβολής! βασικα δεν το προτιμησα γιατι νομιζα οτι θελει διαδικασια.πως ακριβως γινεται να πληρωσουμε με αυτον τον τροπο?χρειαζεται καποιος ιδιαιτερος λογαριασμος, μεσω ιντερνετ ας πουμε? αν ειναι εφικτο, γινεται να αλλαξουμε τον τροπο πληρωμης? " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2010 Μην ανησυχείς, και η αντικαταβολή καλή είναι. Η επιλογή για το paypal απευθύνεται σε αυτούς που ήδη έχουν λογαριασμό εκεί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις τώρα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
titi Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2010 Μην ανησυχείς, και η αντικαταβολή καλή είναι. Η επιλογή για το paypal απευθύνεται σε αυτούς που ήδη έχουν λογαριασμό εκεί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις τώρα. ακριβως αυτο φανταστηκα και εγω... " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Update επί του χρονοδιαγράμματος Τα μπλουζάκια όσων είχαν παραγγείλει μέχρι και 30/4 το απόγευμα είχαν μπει στην πρώτη παραγγελία και κατά συνέπεια έχουν έρθει, συσκευάζονται και θα αποσταλούν εντός της εβδομάδος. Η δεύτερη παραγγελία για τα υπόλοιπα μπλουζάκια θα κατατεθεί σε μερικές ημέρες. Κατά συνέπεια όσοι θέλουν να προλάβουν τη δεύτερη παραλαβή και δεν έχουν παραγγείλει ακόμα ας το κάνουν το συντομότερο. Διαφορετικά, δεν είμαι σίγουρος πότε θα γίνει η τρίτη παραγγελία. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
babgia Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Για τα μεγάλα παιδιά μήπως θα έχουμε XXL με V στο λεμό & XXXL δεν θα με χάλαγε.Αν είναι να πάρουμε & εμείς για να μην πνιγούμε (ένα Αεκτζζίδικο για μένα στο Πάρνωνα).Και κατάθεση με όποιο τυρόπο θέλεις. EDIT Αρκεί να έχει τσέπη για τσιγγάρα. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Μπάμπη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα προς το παρόν. Τα XΧXL ήταν ειδική παραγγελία σε ορισμένα μόνο χρώματα και δε θα μπορούσα καν να εγγυηθώ διαθεσιμότητα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
babgia Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Μπάμπη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα προς το παρόν. Τα XΧXL ήταν ειδική παραγγελία σε ορισμένα μόνο χρώματα και δε θα μπορούσα καν να εγγυηθώ διαθεσιμότητα.Αν κάποιος αθετήσει την αγορά, Ο Μπάμπης είναι εδώ αν & Αεκτζης δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα.Άντε να δω τι μπλουζάκι θα φοράσω στον Πάρνωνα σε δύο μέρες. Του ΕΛΦΕΑ στα χρώματα του Αστροβοχ, του ΣΕΑ ή της ΕΑΕ.Να γίνει μήπως η Πανελλαδική μια βδομάδα για να μην έχω πρόβλημα. Γεια σκευτήτε το. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Μπάμπη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα προς το παρόν. Τα XΧXL ήταν ειδική παραγγελία σε ορισμένα μόνο χρώματα και δε θα μπορούσα καν να εγγυηθώ διαθεσιμότητα.Αν κάποιος αθετήσει την αγορά, Ο Μπάμπης είναι εδώ αν & Αεκτζης δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα.Άντε να δω τι μπλουζάκι θα φοράσω στον Πάρνωνα σε δύο μέρες. Του ΕΛΦΕΑ στα χρώματα του Αστροβοχ, του ΣΕΑ ή της ΕΑΕ.Να γίνει μήπως η Πανελλαδική μια βδομάδα για να μην έχω πρόβλημα. Γεια σκευτήτε το. Ξέχασες τον ΟΓΑ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
babgia Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δίκιο έχεις.Αλλά θα είναι όλοι εκεί, οπότε είναι & όλοι στα κιλά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα αλλάζουμε τα μπλουζάκια μεταξύ μας. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα