Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 175
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
καλησπερα εμενα ποτε θα μου έρθει το πλουζακι ???????εκανα την παραγγελια μου πριν 3 βδομαδες περίπου,,ευχαριστώ..

Σε καμιά εβδομάδα!

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
καλησπερα εμενα ποτε θα μου έρθει το πλουζακι ???????εκανα την παραγγελια μου πριν 3 βδομαδες περίπου,,ευχαριστώ..

Σε καμιά εβδομάδα!

νασε καλα παλικάρι μου σε ευχαριστώ!!!...

:cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Η Κατερίνη περιμένει υπομονετικώς! Αν δεν τα λάβω δεν βγαίνω για παρατήρηση! [-(
Θα γίνεις καλύτερος όταν δεις πόσο μικρός είσαι!!!
Δημοσιεύτηκε

Αν και έχω δύο από τις προηγούμενες εκδόσεις (πορτοκαλί και γαλάζιο-αυτά που δεν υπάρχουν τώρα!) δεν κρατήθηκα και παράγγειλα ένα ακόμη (κόκκινο)!! Έτσι, για να υπάρχουν επιλογές! :mrgreen:

Μάλλον είμαστε τυχεροί όσοι έχουμε τα συλλεκτικά πορτοκαλί (ειδικά αν είναι από την πρώτη έκδοση t-shirts astrovox!). 8) :lol: \:D/

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Σε καμιά εβδομάδα!

Aνδρεα σημερα τα παρελαβα και εγω :D :D :D :D

Ευχαριστω

Νίκος Πασχάλης

Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος

www.nunki.gr

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ την παρέα,

Σήμερα παρήγγειλα και εγώ!Λογικά να το περιμένω αργά έτσι?Επειδή θα είναι η 4η παραγγελία και θα αργήσει να μαζευτεί ο απαιτούμενος αριθμος...Πόσο είναι σύνολο μαζί με τα μεταφορικά η αξία του πακέτου?

Δημοσιεύτηκε
Δεν υπάρχει 4η παραγγελία, η τελευταία θα είναι η τρίτη η οποία θα κατατεθεί το αργότερα στα μέσα Ιουνίου αλλά μάλλον λίγο πιο πριν.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Ανάλογα πόσο ζυγίζει το πακετάκι που εξαρτάται από πόσα μπλουζάκια και πόσα μεγάλα είναι. Για δυο μπλουζάκια είναι συνήθως κάπου 2 και κάτι ευρώ νομίζω και επίσης επιπλέον 2.30 είναι η αντικαταβολή.
Δημοσιεύτηκε

Η δεύτερη παραγγελία (όσοι είχαν παραγγείλει μέχρι 18 Μαΐου) συσκευάστηκε \:D/

Όσοι είχατε επιλέξει paypal, σας ήρθε request.

Αύριο-μεθαύριο τα πακετάκια αποστέλλονται!

Η τρίτη και τελευταία παραγγελία θα κλείσει στις 10 Ιουνίου τελικά. Όσοι δεν έχετε παραγγείλει ή όσοι θέλετε και άλλα μπορείτε να το κάνετε για 4 μέρες ακόμα!

Δημοσιεύτηκε

Δεν θυμάμαι αν είχα παραγγείλει πριν, ή μετά τις 18 Μαΐου, όμως δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση από το pay-pal.

Να υποθέσω πως είμαι προγραμματισμένος για την επόμενη και τελευταία αποστολή, έτσι;

Δημοσιεύτηκε
Δεν ξέρω αν προλάβουν μέχρι την Παρασκευή τα ΕΛΤΑ αλλά το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχουν φτάσει σε όλη την Ελλάδα τα πακετάκια της 2ης αποστολής.
Δημοσιεύτηκε

Οι παραγγελίες κλείνουν αύριο 10 Ιουνίου οριστικά. Τελευταία ευκαιρία να πάρετε!

Όλες οι παραγγελίες που είχαν γίνει μέχρι και τις 18 Μαΐου έχουν αποσταλεί.

Όσοι έχουν παραγγείλει μετά τις 18 Μαΐου και μέχρι το αυριανό κλείσιμο των παραγγελιών θα τα λάβουν εντός Ιουνίου!

Δημοσιεύτηκε
Ανδρεα σε ευχαριστω για τα T-Shirts αλλα και για τα δωρακια :mrgreen: :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Aνδρεα γεια χαρα

Λιγο καθυστεριμενα αλλα ο ΟΓΑ ειναι παρον μαχητικα για τον Μπαμπη η παραγγελια πρεπει να γινει με τσεπη και σταχτοδοχειο :D

Φιλικα

Αντωνης Κουκουλας

Αντωνης Κουκουλας

Μελος EAE

Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα Ανδρέα! Είναι εύκολο να μάθω για την εξέλιξη της παραγγελίας μου?
Θα γίνεις καλύτερος όταν δεις πόσο μικρός είσαι!!!
Δημοσιεύτηκε

Molis to paraggeila k egw!!!!!!

Geia sas k pali meta apo aiwnes!!!!

Filika,

Nikos

PS

Andrea evala dieuthinsi patras k oxi Durham!

:wink:

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημοσιεύτηκε
Είσαι στην τελευταία παραγγελία (πριν 4 μέρες παρήγγειλες). Εχεις ακόμα καμιά δεκαριά μέρες.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης