giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Παιδιά θα περάσουμε μια πενταετία σκληρής λιτότητας... Και το ευρώ δεν το βλέπω και τόσο καλά...Δύσκολα θα πάρουμε πια νέο εξοπλισμό... Οι περισσότεροι θα κόψουν από το χόμπυ τους και όχι από τα καθημερινά απαραίτητα έξοδα.Σκεφτόμουν πως ευτυχώς που δεν είχαμε τη δραχμή τα τελευταία χρόνια... Θα είχε υποστεί τέτοια υποτίμηση που ο αστρονομικός εξοπλισμός θα ήταν 2 και 3 φορές ακριβότερος από τώρα... επιστροφή στα 80s.Πάλι καλά που έχω μαζέψει αρκετά "κομμάτια" και τους υπόλοιπους brandon δύσκολο να τους αποκτήσω πια για να συμπληρώσω το σετ.Άντε ας δουλέψουμε με ό,τι έχουμε και καλό κουράγιο, με την παρατήρηση του ουρανού ας ξεφύγουμε από τα επίγεια Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Γιώργη, Φοβάμαι, και συγχωρήστε μου το πολιτίκ σχόλιο, ότι το να μη μπορούμε να αγοράσουμε τηλεσκόπια κλπ, θα είναι το λιγότερο των προβλημάτων μας Δημήτρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Γιώργο, εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα, εφ' όσον είσαι από την Καλαμάτα. Σύντομα θα μπορείς να ανταλλάζεις Astrophysics, Televue, Takahashi, Paramount, Obsession κλπ, με έναν τενεκέ λάδι το κομμάτι.Οι Γερμανοί ξανάρχονται... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Έχω και ελαιοχώραφα και δικό μου λάδι...Λες να γίνω μαυραγορίτης;Ένα κιλό λάδι για ένα nagler, δύο κιλά για έναν ethos... Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
zantespear Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Ελπίζω αυτή η κρίση να μας κάνει καλύτερους και ποιο υπευθυνους Έλληνες πολίτες γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε καταντήσει χρεωμένοι καταναλωτές εισαγόμενων προιόντων. Όσο για την ερασιτεχνική αστρονομία... μπορει να τα περάσεις εξίσου καλά και με ένα Bresseraki. Πλάκα πλάκα φαντάζεστε στις περικοπες να μπει και η δαπάνη για δημόσιος φωτισμό? Εκεί να δεις πανυγήρια και χαρές Σπύρος
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Σπύρο ίσα ίσα...θα έπρεπε να μπει και να είναι από τις πρώτες περικοπές... τι να πεις με αυτούς που μπλέξαμε... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Ανταλλάσσω ethos 8mm με μια λάτα φέτα, και εναν Nagler 11mm με ενα κιλο ψωμι, οποίος θέλει ας στείλει π.μ. (γρήγορα για πεινάω) Πραγματικα Γιωργο... οτι πήραμε - πήραμε, υπομονη μερικα χρονια τωρα Το καλο ειναι οτι θα εχουμε καλο καιρο!!! (αφου ο γκαντέμης δεν θα κανει αλλες αγορες) Περαν της πλακας, οντως θα επρεπε να κανουμε περικοπές και στον ΆΧΡΗΣΤΟ και υπερβολικό φωτισμό, θα επρεπε να υπηρχε νόμος οπου να απαγορευει τον ασκοπο φωτισμό, αφου θα ηταν και υπερ των Δήμων (ιδικα τωρα που θα γινουν ολοι υπερΔημοι) ωστε να περιοριστούν τα εξοδα τους, δεν λεω να κλείσουμε ολα τα φωτα αλλα θα μπορούσαμε στους υπερβολικα φωτισμένους δρόμους να ανάβουν οι μισες λάμπες (κολόνα πάρα κολόνα δηλαδή).Επισης θα επρεπε να υπήρχε νόμος ωστε να προφυλάσει τους πολίτες της χωρας απο την ασκοπη σπαταλη ενέργειας και κατεπεκταση ασκοπη σπάταλη χρημάτων του απλού πολίτη μετο να του απαγορευει τον άσκοπο φωτισμό κτιρίων, καταστημάτων, αυλών, αλανών κτλ. τις ώρες στις οποίες δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν. ΥΣτον νεο νόμο φορολόγησης τον ακούσατε;; -Aπο εδω και στο εξης ολοι οι κάτοχοι Κατοπτρικού τηλεσκοπιου θα πληρωνουν φορο αναλογο με το μεγεθος του σωληνας τους, η αναλογια θα ειναι 200€/ΙντσαΓια ολους τους αλλοε τυπους τηλεσκοπιου θα ισχυει ο τυπος: Εστι.απόσταση* λ*μεγεθος(σε μμ)*1.10€-Oι δε κατόχοι αστρονομικων φωτογραφικων οργανων (ccd) θα πληρωσουν φορα ανα Mp που διαθετει η φωτογραφικης τους μηχανη, ο φορος θα ειναι 500€/Mp, σε ιδιαιτερες περιπτωσεις μπορει να επιβληθει και εξτρα φορος αν το μέγεθος του ασθητηρα ξεπερνα το μεγεθος του Full-Frame.-Οι κάτοχοι ρομποτικων στηρίξεων θα πληρωσουν φορο ανάλογα με τα κιλά που μπορει να αντεξει η καθε βαση. ο φόρος θα ειναι 200€/κιλα. Οι κατοχοι λοιπων στηρίξεων θα φορολογουντε με 100€/κιλο.-Τα Αστρονομικα φίλτρα 1.25" φορολογουντε με 50€/τεμαχιο ενω τα 2" με 75€/τεμαχιο.-Ολοι οι κάτοχοι αστρονομικων φακων (προσοφθαλμιων) καλουντε να πληρωσουν φορο για καυε φακο που εχουν αναλογο με τον τυπο του φακου, αναλυτικότερα, ο φόρος που θα ισχυει προκύπτει απο τον τυπο: εστ.απόσταση*πεδίο*1,10€. και αυτο ειναι μονο η αρχη... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
sevax Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Βασιλη για τον λογο αυτον εγω εχω μονο....... κιαλια Ειδες ο παπους; με το φανελακι Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
HristosGe Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2010 Αφήστε τα, τέτοια βλέπουμε εμείς η νέα γενιά και λέμε αμήν να φύγουμε για μεταπτυχιακό!! Η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο και αν δε συμμορφωθούμε η κατάσταση θα χειροτερέψει πολύ περισσότερο απ'ότι μπορούμε να φανταστούμε. Αν οι κυβερνώντες τη χώρα δείξουν λίγο ενδιαφέρον πέραν αυτό προς την κοιλιά τους, η χώρα μπορεί να πάει μπροστά. Έστω λίγο. Μπορεί να υπάρχει κρίση, αλλά εγώ το dob 10" το χω σταμπάρει εδώ και καιρό και θα το χτυπήσω ο κόσμος να χαλάσει!! Με τα bresserακια τη βγάζω, δεν είναι κατάσταση αυτή!!! Υ.Γ.: Εμείς στην ήπειρο βγάζουμε πρώτης ποιότητας φέτα! Ενδιαφέρεται κανείς για κανένα lx200 16"?? Του πουλάω το μαντρί μου στο χωριό μαζί με 5 στρέμματα ροδιές!!!
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2010 Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα