Jump to content

Ζήτηση Barlow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχει κανείς έναν Celestron Ultima Barlow 2x, ή Orion Shorty Plus 2x, βραχύσωμα 3 στοιχείων, σε πλήρως λειτουργική κατάσταση και δεν τα θέλει, εδώ είμαι εγώ.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

εχω αυτον δουλεμενος 2 φορες ολοκαινουριος

τον δίνω 60ε +5 μεταφορικα ή τον ανταλλαζω με Hyperion 17 μμ στην ίδια κατάσταση

05121 ORION 3 Element Barlow 2X Shorty Plus

Ένας κορυφαίος αποχρωματικός Barlow 2Χ (διαμ. 1.25") τριών στοιχείων για εκμηδένιση των χρωματικών σφαλμάτων. Διαθέτοντας υψηλής ποιότητας αντιανακλαστικές επιστρώσεις ο Barlow αυτός αποτελεί μια σταθερή προτίμηση των έμπειρων ερασιτεχνών αστρονόμων και αστροφωτογράφων. (made in Japan)

96 €

OTB-Barlow3el_Shorty.jpg.f16eb4891e84a6544444a87f501563ab.jpg

Σύνδεσμος για σχόλιο

Μου κάνει! Δυστυχώς δεν μπορώ να αποχωριστώ τον Hyperion 17 μου. Τον λατρεύω. Γι' αυτό προτιμώ να πληρώσω αν δεν σε πειράζει.

Έχεις την διεύθυνση, έχω τον λογαριασμό, θα έχω -65 ευρώ αύριο και έναν Orion Shorty Plus από Δευτέρα.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Σύνδεσμος για σχόλιο

Έφτασε.

Ο φακός φαίνεται μια χαρά αλλά δεν είχε καπάκια; Ή μήπως ξέχασες να τα βάλεις;

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ καπάκια;

Έχω ένα ζευγάρι από ένα Plossl που μετέτρεψα σε σκοπευτικό ευθυγράμμισης, αλλά το άνω είναι για φακό 1.25 και όχι για Barlow.

Αν πρόκειται για κάποιο κατάστημα του εξωτερικού θα παραγγείλω μεν αλλά μαζί με κάτι μεγαλύτερο. Μέχρι τότε;

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δεν πειράζει Τάκη, θα αγοράσω από την Agena. Του έβαλα καπάκι από τον παλαιότερο Barlow και σε εκείνον έβαλα δοσομετρικό ποτηράκι από σιρόπι Ceclor, ταιριάζει μια χαρά.

Επι τη ευκαιρία είναι φοβερός Barlow, όπως τον ήθελα, κοντός με μεγάλο group φακών και φωτεινός. Αν και ο Celestron είναι έτσι τους προτείνω.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης