Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης, άλλωστε τα καταστήματα με αστρονομικό εξοπλισμό είναι λίγα και γνωστά, παραθέτω έναν σύνδεσμο με τον κατάλογο των προιόντων από το πλανητάριο Θεσσαλονίκης.

Ο κατάλογος περιέχει πολλά προιόντα που δεν υπάρχουν στο site, γι αυτό είχα και την ιδέα να το δημοσιεύσω.

Καλό οφθαλμόλουτρο!

http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1904

You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.

Woody Allen

Δημοσιεύτηκε

:( Τι κόλπο είναι αυτό με τις σκιές βρε παιδιά; Έτσι είναι και ο έντυπος; Τι οφθαλμόλουτρο να κάνεις έτσι; Βλέπεις μόνο τις τιμές και αποθαρρύνεσαι.

Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για την Ψυχολογία.

Πάντως συγκινήθηκα. Προ έτους, μετά από 6 μήνες διαβάσματος και διαδικτύωσης, πήρα αυτόν τον κατάλογο από έναν συνάδερφο και άρχισα τις ανασκαφές στην τσέπη μου. Τον έλιωσα σε 1 μήνα και πήγα να πάρω άλλον ένα, μαζί με ένα πορτοκαλί τηλεσκοπιάκι.

Χρόνια πολλά.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Εμένα πάντως μου κράτησε παρέα αρκετή ώρα, και δεν έχω τελειώσει ακόμα μαζί του!

Αν έρθει ποτέ και αυτός ο τρισκατάρατος διορισμός μου μπορεί να αγοράσω και τίποτα!

Αντε να δούμε πότε θα δει και εμας το μάτι μας κανα νεφέλωμα!

You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.

Woody Allen

Δημοσιεύτηκε

Μια επισήμανση μόνο.Πριν μερικές μέρες μου είρθε μαιλ απο το Πλανητάριο που έλεγε τα εξής

Ο νέος μας κατάλογος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010, πιο πλούσιος παρά ποτέ, με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές και SUPER προσφορές, είναι ήδη στα χέρια μας και, τις επόμενες μέρες, θα ταχυδρομηθεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες αποδεκτών του ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης.

Στα προιόντα best seller δεν είδα καμία διαφορά στις τιμές...οτι και αν σημαίνει αυτό.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Μια επισήμανση μόνο.Πριν μερικές μέρες μου είρθε μαιλ απο το Πλανητάριο που έλεγε τα εξής
Ο νέος μας κατάλογος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010, πιο πλούσιος παρά ποτέ, με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές και SUPER προσφορές, είναι ήδη στα χέρια μας και, τις επόμενες μέρες, θα ταχυδρομηθεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες αποδεκτών του ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης.

Στα προιόντα best seller δεν είδα καμία διαφορά στις τιμές...οτι και αν σημαίνει αυτό.

Έχει αλλάξει η ισοτιμία ευρώ - δολλαρίου οπότε και οι τιμές είναι δύσκολο να πέσουν. 1 ευρώ = 1,20 δολλάρια.

Manousos Special 24.4" f/3.2 Truss Dobsonian
Δημοσιεύτηκε
Ε...ναι άμα κάνεις κάθε μέρα μαζικές παραγγελίες από Αμερική,έχεις δίκιο.

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Λέγοντας σκιές εννοώ πως στο Foxit Reader επί iPAQ διαβάζει το pdf αλλά τα προιόντα φαίνονται απλώς σαν σκιά ή υδατογράφημα. Βλέπω όμως πως και στο Adobe Reader οι φωτογραφίες λείπουν παντελώς, οπότε συμπεραίνω πως υπάρχει ίσως πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση των αρχείων. Είναι σαν να παίρνεις το Playboy και να διαπιστώνεις πως έχει μόνο κείμενο.

Σε PC οι φωτογραφίες φαίνονται κανονικά; Δεν έχω πρόσβαση σε PC τώρα για να δοκιμάσω.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Στο pc φαίνονται τόσο καλά όσο φαίνεται και η τρίφυλλη αφίσα toy playmate of the month στο τεύχος του μήνα.....

Ξέρετε, αυτή που όταν μπει η μάνα σου η -χειρότερα- η γυναίκα σου στο δωμάτιο χρησιμοποιείς την φτηνή δικαιολογία οτι την άνοιξες για να διαβάσεις τα ανέκδοτα που έχει από πίσω.

Woody Allen

• 5 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Κυκλοφόρησε σε μικρό, εύχρηστο σχήμα, ο νέος κατάλογος για τον Χειμώνα 2010-2011 από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης.

Τι είναι νέο; Τα Autotracking & Goto SW 10-12-14 και 16'', διάφορα μικρά της Celestron, διορθωτής κόμης, Synguider, Guidescope mount και Focal Reducer 0.85x από την SW, αλλά και τα αρκετά παιχνίδια.

Ο κατάλογος δεν είναι πλήρης, αλλά συμπληρωματικός, όπως εκείνος των Χριστουγέννων του 2009.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

• 6 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Καλά το είπες Playboy....με τις τιμές που έχει.

• 5 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης