sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Η celestron ανακοίνωσε την πώληση μεμονωμένων μερών για τα προϊόντα τις.Εδώ ο κατάλογος.(Στο επίσημο σιτε δεν τον βρήκα και δεν τα εμφανίζει )http://www.dd1us.de/Downloads/Celestron%20spare%20parts%202010-09-11.pdf ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Καλό νέο, αχρείαστα όμως να' ναι. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Τα νεύρα μου τσατάλια...κόπηκε το καλώδιο απο το dec motor....... κόπηκε το καλώδιο απο το dec motor....... κόπηκε το καλώδιο απο το dec motor....... κόπηκε το καλώδιο απο το dec motor....... κόπηκε το καλώδιο απο το dec motor....... κόπηκε το καλώδιο απο το dec motor....... ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Vasilis_90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Από την φωτογραφία δεν φαίνονται και πολλά. Αλλά αν απλώς βγήκε το κόκκινο καλώδιο από το βύσμα, φτιάχνεται εύκολα. Ένα τηλεσκόπιο.... ....για να κοιτάς πλανήτες μακρινούς κομήτες και αστέρια και να ονειρεύεσαι κάτω από το φώς του φεγγαριού κόσμους μαγικούς και αλλιώτικους!!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Πως έγινε αυτό; Το είχες ανοίξει; Εμένα πάλι δεν παίρνει ρεύμα από τις εσωτερικες μπαταρίες. Όταν βάζω εξωτερική μπαταρία δουλεύει κανονικά. Κάτι παρόμοιο πρέπει να έγινε, αλλά δεν καταλαβαίνω πως. Δεν έχω ανοίξει την βάση ποτέ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Έχουν κοπεί 3 καλώδια πορτοκαλί,μπλε,και κίτρινο και το μαύρο είναι στα όρια να κοπεί και αυτό.ΝΑι την άνοιξα βάση γιατι το dec κάνει πάρτυ στην οδήγηση και μάλλον βρήκαμε και τον λόγω. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
StratosGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Πάλι καλά.Σχετικά μικρό το κακό
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Μικρό το κακό...όντως.Θα μπορούσα να το φτιάξω και μόνος μου αλλά έχουν κοπεί τα καλώδια ακριβώς πάνω στον άσπρο τον αντάπτορα και δεν μπορώ να κάνω ενώσεις.Επικοινώνησα με πλανητάριο και περιμένω τα νέα τους αφού επικοινωνήσουν με την celestron .Επίσης ειμαι περίεργος να δω και τι θα χρεώσουν για ένα μοτοράκι που έχει 28 δολάρια στην Αμερική λιανική. Ίδωμεν ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Vasilis_90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Μικρό το κακό...όντως.Θα μπορούσα να το φτιάξω και μόνος μου αλλά έχουν κοπεί τα καλώδια ακριβώς πάνω στον άσπρο τον αντάπτορα και δεν μπορώ να κάνω ενώσεις.Επικοινώνησα με πλανητάριο και περιμένω τα νέα τους αφού επικοινωνήσουν με την celestron .Επίσης ειμαι περίεργος να δω και τι θα χρεώσουν για ένα μοτοράκι που έχει 28 δολάρια στην Αμερική λιανική. Ίδωμεν Μπορείς να ματίσεις τα καλώδια για να είναι πιο μακρυά και μετά να τα ενώσεις με τον αντάπτορα. Μην σε απασχολεί το χρώμα...απλά βρες κομμάτια από απλό καλώδιο και σύνδεσέ τα. Ρώτα βέβαια και στο Πλανητάριο και κανόνισε. Ένα τηλεσκόπιο.... ....για να κοιτάς πλανήτες μακρινούς κομήτες και αστέρια και να ονειρεύεσαι κάτω από το φώς του φεγγαριού κόσμους μαγικούς και αλλιώτικους!!!
koukanto Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Νομιζω οτι με ενα μικρο ηλεκτονικο κολλητηρι να κανεις τις ενωσεις και μεταξυ τους να βαλειςσιλικονη για μονωση για δες και αυτην λυση φιλικα Αντωνης ΚουκουλαςΜελος EAE
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Παιδιά όπως είπα και ποιο πάνω έχουν κοπεί ακριβώς στον άσπρο αντάπτορα τα καλώδια(βλέπε φώτο).Πράγμα που σημαίνει δεν γίνονται κολλήσεις.Δυστυχώς.Αν υπήρχε τρόπος να βάλω τα καλώδια μέσα στο ανταπτοράκι το άσπρο και να σφήνώσουνε θα ήταν ευχής έργο ...αλλά δεν βρίσκω τρόπο ....το ψάχνω και περιμένω.Κανείς καμιά ιδέα? ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Η ιδέα του Vasilis 90 είναι νομίζω η καλύτερη. Αλλιώς αγόρασε καλώδιο και αντικατέστησέ τα όλα. Μην ξεχάσεις να αποτυπώσεις το color code, πχ με αυτοκόλλητο.ΥΓ: Τελείωσε, έχεις το καλύτερο Avatar στο Astrovox. Κάθομαι και περιμένω να εμφανιστεί η Καμηλοπάρδαλις. Με δυσκολία διαβάζω τις δημοσιεύσεις σου. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα...κοπήκανε τα καλώδια και δεν φαίνεται ποιο πάει πού.Κοινώς έχω χάσει την μπάλα.Καμιά φώτο κανείς.?Καλά που έχω την καμηλοπάρδαλις και μου κρατάει παρέα . ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
StratosGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα...κοπήκανε τα καλώδια και δεν φαίνεται ποιο πάει πού.Κοινώς έχω χάσει την μπάλα.Καμιά φώτο κανείς.?Καλά που έχω την καμηλοπάρδαλις και μου κρατάει παρέα . Δες απ' το άλλο μοτέρ
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Δες απ' το άλλο μοτέρ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα