Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Βρήκα ένα πολύ ωραίο και στιβαρό τραπέζι στα Carrefour με παχιά τράπεζα και ατσάλινα πόδια. Αφού το περιεργαζόμουν αρκετή ώρα και προσπαθούσα να φανταστώ πως θα χωράει στο αυτοκίνητο και πόσο να πονάει όταν σου μαγκώνει το δάκτυλο, τελικά αγόρασα το γνωστό τραπεζάκι πικ-νικ.

Trapezi%20pic-nic_thumb.jpg

Σκέφτηκα πως είναι πολύ ελαφρύτερο και πολύ μικρότερο διπλωμένο από τα άλλα, έχει όμως μεγαλύτερη βάση και φαίνεται αδύνατο να ανατραπεί. Κάθε σκαμνάκι σηκώνει 90 κιλά (να η Stanley των 20-30 κιλών!) και η τράπεζα 30 κιλά (10 οι φακοί και 2 οι διαγώνιοι- ερευνητές, έχουμε και περίσσευμα).

Είπα να το δοκιμάσω λοιπόν και ο λόγος που σας τα λέω όλα αυτά είναι ο εξής: στο κατάστημα της Πειραιώς τα έχει σε προσφορά μόνο 15 ευρώ!!! :shock:

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Κώστα χιλιάδες ευχαριστώ!! ΣΠΕΥΔΩ ΤΑΧΕΩΣ!!! :D \:D/
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Εχω πάρει δύο φορές αυτά τα πλαστικά τραπεζάκια κ είναι σκέτη αποτυχία.Σπάνε εύκολα στις συνδέσεις τους, είναι πολύ χαμηλά κ δεν βολεύουν στο διάβασμα των χαρτών.Απ τα καλύτερα τραπεζάκια που έχω δει ποτέ στο βουνό είναι του Δημήτρη (alepohori) κ του Γιώργου (Giorgosgr)
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Χαμηλό είναι πράγματι. Και εγώ δεν το αγόραζα όσο το έβρισκα 45 ευρώ. Αλλά για 15 είπα να το δοκιμάσω.

Ναι σε αυτή την τιμή δεν το συζητάω.Καλά έκανες κ το πήρες.Απλά έγραψα την εμπειρία μου για να προλάβω όσους διαβάσουν μετά από καιρό που δε θα υπάρχει προσφορά.

Δημοσιεύτηκε

Κώστα το πήρα και εγώ! Τελικά πλήρωσα 15 ευρώ παρομοίως!!

Το λέω γιατί όταν πήρα να μου κρατήσουν ένα μου είπαν πως τελικά κάνει 26,70 πια, έληξε η προσφορά! #-o Όταν όμως πήγα να το πληρώσω, η υπεύθυνη μου είπε πως έχουν ξεχάσει να αλλάξουν το bar code στην αρχική τιμή οπότε λέει, θα το πάρετε και εσείς 15 ευρώ! :mrgreen: Τελευταίος και τυχερός...

Το έστησα μέσα στο σπίτι, παιδιά το τραπεζάκι είναι καλό, μην το υποτιμάτε, εντάξει δεν είναι και για να χοροπηδάτε πάνω ή να φέρετε χορεύτριες να σας χορέψουν !! :lol: :lol:

Κάνει την δουλειά του καλά και έβαλα τον Sky Atlas 2000.0 πάνω, τον βαρύ, μια χαρά είναι το ύψος για διάβασμα Παναγιώτη. Στέκεται επάξια το σκαμνάκι του, είναι και σωστά ασφαλισμένο...δεν το βρήκα τόσο κακό...ειδικά για τα λεφτά του είναι φανταστικό. Είμαι 80 κιλά, κάθισα, έβαλα τον χάρτη, το βαλιτσάκι με τα προσοφθάλμια, όλα πολύ ωραία...θα δείξει και στο πεδίο της μάχης πως θα τα πάει!

Πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αξίζει τα 15 ευρώ του με το παραπάνω!! Στο κέντρο έχει και μια κεντρική οπή για να μπει ομπρέλα θαλάσσης την ημέρα για σκιά! :P

Κλείνει σε ένα μακρόστενο βαλιτσάκι μήκους 85 εκατοστών και ζυγίζει όλο μαζί 6,5 κιλά.

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Θυμίσου πως εκείνο του Telemarketing κόστιζε υπερδιπλάσια χρήματα. Όσο αντέξει. Θα το λιώσουμε και θα πάρουμε άλλο. Μέχρι τότε θα βγάλουν οι Κινέζοι από τιτάνιο και ανθρακονήματα. :mrgreen:

Μου αρέσει πάντως (μιλώ για τον εαυτό μου αλλά ισχύει για πολλούς) πως από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το χόμπυ έχω δώσει χιλιάρικα για εξοπλισμό, όταν όμως πρόκειται για μη ειδικά εξαρτήματα κυνηγώ τις ευκαιρίες και χαίρομαι όταν γλυτώνω 10 ευρώ. Αυτό ονομάζεται απενοχοποίηση. 8)

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Mου αρέσει πάντως (μιλώ για τον εαυτό μου αλλά ισχύει για πολλούς) πως από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το χόμπυ έχω δώσει χιλιάρικα για εξοπλισμό, όταν όμως πρόκειται για μη ειδικά εξαρτήματα κυνηγώ τις ευκαιρίες και χαίρομαι όταν γλυτώνω 10 ευρώ. Αυτό ονομάζεται απενοχοποίηση. 8)

Χα χα βρήκα από τι πάσχω.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης