Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, αγοράς από το γνωστό e-shop του μικρού Skywatcher Telescope AC 102/500 StarTravel BD AZ-3.

Με εξαιρετική τιμή αγοράς http://www.astroshop.eu/skywatcher-telescope-ac-102-500-startravel-bd-az-3/p,5005 έδωσα την παραγγελία την Κυριακή 7/11 το βράδυ και παρέλαβα σήμερα μεσημέρι. προτίμησα όρους πληρωμής COD (cash on delivery) το οποίο είχε επιπλέον κόστος 8€. Η μεταφορά έγινε με UPS και το συνολικό κόστος (μαζί με τα μεταφορικά) έφθασε τα 199+ 48 =247€.

Πιστεύω ότι η αγορά ήταν ιδιαιτέρως συμφέρουσα με κόστος περίπου 30% κάτω, από το κόστος στην Ελληνική αγορά, και το service ήταν άριστο.

Na σημειώσω ότι μέχρι τώρα όλος μου ο εξοπλισμός είναι αγορασμένος από τα γνωστά Ελληνικά μαγαζιά και ήμουν διστακτικός να αγοράσω από το δίκτυο. Βεβαίως δεν νομίζω να βρίσκονται συχνά τέτοιες διαφορές στις τιμές τουλάχιστον μιλώντας για Ευρώπη.

Η συσκευασία περιελάμβανε ανορθωτικό πρίσμα, ερευνητή 6Χ30 (παρότι στην σελίδα του προιόντος προβλεπόταν red dot finder), καθώς και προσοφθάλμια, barlow, moon filter.

Το τηλέ στήθηκε εύκολα και γρήγορα, είναι κουκλάκι, και βεβαίως η γνωστή κατάρα απόψε ... ο ουρανός απλώς δεν υπάρχει...

Η βάση az -3 είναι αρκετά στιβαρή και πολύ εύκολη στη χρήση.

Θα επανέλθω με εντυπώσεις παρατήρησης όταν ο καιρός το επιτρέψει.

Ελπίζω να κάνει καλά την δουλειά του ως grab n go γιατι το 8'' στην EQ5 δεν είναι το πιο εύκολο σε γρήγορες παρατηρήσεις.

Γιάννης Μπ.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης