kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 Ζητούνται... 1. Baader OIII 1.25"2. Televue Nagler 17mm T43. Pentax XW 10mm4. Pentax XW 7mm Εννοείται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση των οπτικών στοιχείων.Ευχαριστώ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 Ζητούνται... 1. Baader OIII 1.25" ΒΡΕΘΗΚΕ2. Televue Nagler 17mm T43. Pentax XW 10mm4. Pentax XW 7mm5. Televue Radian 10mm (εναλλακτικό)6. Televue Radian 6mm (εναλλακτικό) Εννοείται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση των οπτικών στοιχείων.Ευχαριστώ. Με το Astromart δεν έχω τύχη παιδιά.Φταίει που μαθαίνουν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα;Φταίει που δεν γνωρίζουν τι εστί kkokkolis;Φταίει που είμαι ανάστερος;Ποιό καλό παιδί θα μου δώσει κανένα (5) αστεράκι(α); Ή κανένα Pentax; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
aristotelis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 Φταίει που δεν γνωρίζουν τι εστί kkokkolis;
scott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 Ψαχνω κ εγω ενα ΟΙΙΙ φιλτρο. Οποιος εχει ενα σε καλη κατασταση και καλη τιμη,ας μ'ενημερωσει... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 Ευχαριστώ τον Βασίλη για το φίλτρο ΟΙΙΙ. Άκυρη η υπόλοιπη αγγελία καθώς η έλλειψη ανταπόκρισης που έδωσε την ευκαιρία και τον χρόνο να επαναπροσδιορίσω τις ανάγκες μου. Σας ευχαριστώ. Καθαρούς ουρανούς ας έχουμε. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα