Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Επειδη εχω παρατηρησει απο τον ethos της Κατερινας, ενα εχω να πω. Αντε γεια! Οποιος μπορει να παρει, ας παρει. Και το μεγαλο πεδιο σε βοηθαει να βρισκεις στοχους και πιο ευκολα αν παιζεις με dob.
starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε
Ο Δημήτρης αντιλήφθηκε το χιούμορ αλλά ας το δηλώσω και απερίφραστα γιατί οσμίζομαι παρεξήγηση: Φυσικά και να πάρει ο καθένας ό,τι θέλει. Φυσικά και είναι μια καλή αγορά. Φυσικά και υπάρχουν εναλλακτικές. Φυσικά και καλό είναι να γίνει μια δοκιμή πρώτα, όχι πως δεν θα σας αρέσει, αλλά είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις τι σημαίνει πεδίο 100 μοιρών (ή και 70-80 αν έχεις δει μόνο από Plossl) και μάλλον δεν είναι όπως το φαντάζεται κανείς.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Όχι καλέ Κώστα, ποιος να παρεξηγήσει; Εννοείται πως κάποιες φορές διανθίζουμε τα γραπτά μας με χιούμορ με την ευχή αυτό να γίνεται αντιληπτό. Άσε που έχεις δίκιο για την τιμή. Ποιος μπορεί να πει το αντίθετο; :D
Δημοσιεύτηκε

Με το καλό ο καινούργιος 17άρης!

Έχουν περάσει από τα χέρια μου και ο 20άρης ES100 (πουλήθηκε εντός δεκαημέρου από την αγορά του στις αγγελίες του φόρουμ) και ο 17άρης ethos (πουλήθηκε προ διμήνου στο astrobuysell). Κατά τη γνώμη μου έκανες την καλύτερη αγορά ανάμεσα στους δύο. Εξαιρετικά προσοφθάλμια και τα δύο αλλά - προσωπική μου άποψη, παρά τα όσα γράφονται σε ξένα και ελληνικά φόρουμ - ο ethos είναι καλύτερος από κάθε αποψη.

Για να μην μου ...φωνάζει η Κατερίνα, να συμπληρώσω ότι έχω καταλήξει μονάχα σε τρία widefields: nagler 31, ethos 13 και ethos 8. Ενδιάμεσες και μεγαλύτερες μεγεθύνσεις καλύπτονται από έναν 2χ powermate και έναν Antares 1.6X (κάτι BGO, UO konig, Parks golds κλπ δεν μετράνε... μετράνε;;; :mrgreen: :lol: )

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά να είστε καλά. θα προσπαθησω να τον χρησιμοποιησω το συντομοτερο δυνατόν για να σας πω εντυπωσεις..

PixInsight 1.8 RC7

Δημήτρης Πλατής

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης