kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2010 COSMOSImages from Here to the Edge of the UniverseMary K. Baumann, Will Hopkins, Michael Soluri and Loralee Noletti http://www.dbp.co.uk/book_preview.asp?b_id=462 Απλώς υπέροχο. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο σπουδαίο είναι το βιβλίο αυτό. Αρχικά πίστευα πως είναι ένα άλμπουμ αστροφωτογραφιών, αλλά κάθε φωτογραφία (όλες τους οι τελειότερες που έχω δει) είναι απλώς μια αφορμή για μάθηση. Ξεφυλλίστε το τουλάχιστον: 19 ευρώ από τα Public, το έχω δει όμως και αλλού. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Makis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2010 Υπέροχο!!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ) Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Captain Kerk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2010 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2010 Πρόσφατα μου το δώρισαν φίλοι. Κώστα είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις. Απίστευτες εικόνες μεγάλου μεγέθους και σχετικά αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε θέμα. Είναι μια καλή πρόταση για δώρο. Τύχη είναι αυτό που συμβαίνει όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρίαSeneca the Elder Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα