scott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Χαριζεται...καλα ακουσατε - βλεπετε.... το φανταστικο και συλλεκτικοτατο κοσμημα που ονομαζεταιπροσοφθαλμιο KELNER 4mm LIDL .Τα εξωδα αποστολης ειναι του παραλληπτη.Η τιμη του καθε μερα που περναει θ'ανεβενει 1 ευρο!!! Καντε κατι πρην το πεταξω Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 ακριβός είσαι ρε φίλε
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 συγγνωμη που χαλαω την αγγελια αλλα θα μπορουσες να τον κρατησεις σαν ενα προσοφθαλμιο γενικης χρησης και οχι καλης παρατηρησης για προχειροπαρατηρησεις,ευθυγραμμισεις ερευνητων κτλ. Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
HOMO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Για πλανητική καλό είναι. κράτα το Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
scott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δεν μου ειναι καθολου βολικο στο ματι γιατι φοραω γυαλια,ισος καποιος φιλος να μπορει,οποτε καλητερα να το προσφερω μιας και μονο τρωει σκονη.Εξ'αλου εμπλουτιζω το καρμα μου με μια καλη πραξη! Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 ακριβός είσαι ρε φίλε Σκεψου οτι ουτε το χρονο που θα ξοδεψω στα ελτα δεν συμφερει φιλε Δημητρη Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Κράτα το για καμία εκδήλωση για το κοινό. Δε ξέρεις πώς είναι να σου λένε "τι είναι αυτό που βλέπω μέσα από δω", με προτεταμένο το δάχτυλο πάνω στο Nagler... Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
GALEX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 Το "βαρελάκι" μπορεί να χρησιμεύσει για κάποια πατέντα (αντάπτορας, κλπ) Γιώργος Αλεξίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα