kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2011 Χαρίζεται το βιβλίο THE MONTHLY SKY GUIDE - Οδηγός παρατήρησης του ουρανού ανά μήνα, Β' Έκδοση 2007-2011.Η προσφορά προορίζεται για αρχάριο νεεότερο των 23 ετών, χωρίς τηλεσκόπιο ή με έως 90mm αχρωματικό ή 130mm Νευτώνιο, ο οποίος μπορεί να το παραλάβει χέρι με χέρι κάπου στον Πειραιά. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
White_Dwarf Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2011 Με συγχωρείτε για ασχετοσύνη μου αλλα μετά διάβασα το χέρι με χέρι.... And every night someone.Moves all the clocks forward.And the sun seems to.Set always at the sunrise...
titi Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2011 Η καλυτερη αγγελια που ειδαμε ( κατα την γνωμη μου παντα) ως τωρα... συγχαρητηρια!!!! " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2011 Άτιμη κρίση, όσο και να το κατεβάσουμε, δεν πουλάμε με τίποτε! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2011 Είναι διαθέσιμο. Μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6945247963 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2011 Το πήρε ο Νίκος, ευχαριστώ. Επί τη ευκαιρία να θυμίσω στους συναδέλφους αρχαρίους πως μπορούν να κατεβάσουν από τον σύνδεσμο της υπογραφής μου την έκδοση 2.4 του αρχείου Astrovox Astrolists Ultima η οποία παρεμπιπτόντως μετρά 460 κατεβάσματα έως σήμερα. Εκεί θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να προχωρήσετε στις παρατηρήσεις σας, εκτός από το τηλεσκόπιο. http://www.mediafire.com/file/daw21bkao7iduld/Astrovox%20Astrolists%20Ultima%2024.rar http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=12927&start=60 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα