Jump to content

Νίκος_Κρικ

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Νίκος_Κρικ Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ξέρεις κανεις αν μπορώ να αλλαξω το λαζερ που εχει επανω και να βαλω ενα καλυτερο ??? αυτο ειναι πολυ ψευτικο.
  2. είναι κάποιος που μένει κοντά στο Ρέντη να περάσει το βραδάκι να το φτιάξουμε παρέα?? Κερνάω καφεδάκι , σουβλάκια ή ότι άλλο θέλει. Από ότι προσπάθησα εχθές να φτιάξω το Laser πρέπει να έχει ένα πρόβλημα η βίδα που το σηκώνει.Η άλλη βίδα που το πάει αριστερά και δεξιά είναι οκ. Αν κάποιος έχει όρεξη και δεν έχει κάποια δουλειά θα χαρώ πολυ.
  3. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. θα βάλω μερικές φώτο από το τηλεσκόπιο μπας σας βοηθήσουν και με βοηθήσετε
  4. καλησπέρα. Από εχθές νιώθω πολύ άσχημα. Είμαι κάτοχος του GALAXIA 114/900 Bresser και προσπαθούσα να δω την Ακρόπολη και δεν μπορούσα.Προσπάθησα να φτιάξω το Laser αλλά δεν ήξερα πως. Γενικά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ αυτό που δείχνει το Laser να το βλέπω και στο τηλεσκόπιο γιατί εχτές μου ερχόταν να το πετάξω.
  5. δηλαδή να είναι σε αυτό το σημείο που είναι σκόπιμα και όχι λόγο της μαγνητικής έλξης της Γης.Πολύ πιστεύουν ότι η Σελήνη είναι κομμάτι της Γης άλλοι πιστεύουν ότι την έχουν κατασκευάση έτσι για να πιστεύουν οτι είναι κομμάτι της Γης.Συγνώμη αν αυτά που λέω ακουγονται λίγο παιδικά αλλά έχω κάνει συζητήσεις με αρκετά άτομα που πιστεύουν τα παραπάνω.
  6. καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε. Επειδή είμαι αρκετά καινούργιος στον χώρο της αστρονομίας και ξεκινώ από το 0 θα ήθελα αν σας είναι εύκολο βέβαια να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου αν η Σελήνη μπορεί να είναι τεχνητή ή όχι. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με φίλους μου για το θέμα της Σελήνης και οι περισσότεροι έχουν κατασταλάξει ότι είναι τεχνητή. Οι πηγές που είχαν για να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα ήταν ότι διάβαζαν από εδώ και από εκεί από το internet. Για αυτό βάζω το ερώτημα σας εσάς που προσωπικά θεωρώ ότι θα πάρω μια ποιο σοβαρή απάντηση. Προκαταβολικά σας ευχαρiστώ.
  7. όπως λέει και ο τίτλος πωλείται Τηλεσκόπιο GALAXIA 114/900 Bresser 150€ , Νικαια http://www.telescopeshop.gr/index.asp?categoryId=1&companyId=2&productSeriesId=60
  8. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Δηλαδή εσύ μου προτείνεις να μην δώσω χρήματα για εξοπλισμό για αυτό το τηλεσκόπιο???Πάντως επειδή μένω στην Νίκαια και δεν έχει και το καταλληλότερο καιρό για παρακολούθηση των άστρων πιστεύω ότι και ένα πιο ακριβό να αγόραζα στάμπα θα πήγαινε. Το σίγουρο είναι ότι θέλω αρκετό διάβασμα. Υ.Γ αν κάποιος φίλος μένει στην Νίκαια και έχει χρόνο και θέληση να δείξει σε έναν αρχάριο κάποιο μυστικά κερνάω καφεδάκι ή ότι άλλο θέλει η ψυχή του!!!
  9. προς το παρον σκεψου ... προσπερναω την συναρμολογηση αλλα σιγουρα . . . με τρομαζει η πολικη ευθυγραμμιση . . . .
  10. καλησπέρα παιδια.αγορασα σημερα το GALAXIA 114/900 Bresser για να μπω και εγω σιγα σιγα λιγο στο κλήμα.θα ήθελα αν έχετε την διαθεση να μου πείτε κάποια σχολοα - συμβουλες για το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο.Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!!!
  11. πολύ ωραίο το site.είναι εύκολο να μου πεις με τι τράβηξες τις φωτογραφίες???
  12. Υπάρχει κάποιο Ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ στην Ελλάδα για αγορά τηλεσκοπιου ???
  13. Που μπορώ να βρω είτε φωτογραφίες τραβηγμένες από τηλεσκόπια είτε δείγμα φωτογραφιών από τηλεσκόπια.Δηλαδή πχ ενδιαφέρομαι για κάποιο τηλεσκόπιο και θέλω να δω δείγμα από αυτο
  14. θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο για το όμορφο forum σας και για την οργάνωση που έχετε.Δεν πίστευα στην Ελλάδα να υπάρχουν τέτοια forum αλλά έκανα λάθος και χαίρομαι για αυτό.Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα όμως. Με λένε Νίκο και είμαι από την Νίκαια. Ασχολούμαι με ενυδρεία και κυρίως θαλασσινού νερού.Σκέφτομαι όμως να αγοράσω ένα τηλεσκόπιο μέχρι το πολύ 150 - 200 ευρώ για να ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά σε αυτό το χόμπυ. Ελπίζω να με βοηθήσετε στην αγορά ενός καλού για αυτά τα χρήματα τηλεσκόπιου και να τα λέμε μετά μέσα από το forum σας!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης