kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Θα έρθει η ώρα να τα πούμε... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
bellatrix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Η ερώτηση του τίτλου είναι μία μόνο από μια ομάδα ερωτήσεων που σχετίζονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους. Εάν έχετε την καλοσύνη θα εκτιμούσα τις απαντήσεις σας στα εξής:1. Με ποιό μάτι παρατηρείτε συνήθως; (Διοφθάλμιοι, απαντήστε μόνο για μονόφθαλμη παρατήρηση παρακαλώ)2. Έχετε αστιγματισμό ή κάποια σοβαρή ανεπάρκεια εκτός μυωπίας στο μάτι το οποίο δεν χρησιμοποιείτε συχνά;3. Είστε δεξιόχειρ, αριστερόχειρ ή αμφιδέξιος;4. Εάν είστε δεξιόχειρ, έχετε και κάποια επιδεξιότητα στο αριστερό χέρι ή γνωρίζετε εάν είστε κατεσταλμένος αριστερόχειρ; Ενδιαφέρον θα ήταν να γνωρίζουμε αν είστε και δεξιοπόδαρος ή αριστεροπόδαρος -ασχέτως αν έχετε παίξει μπάλα ή όχι νομίζω πως είναι κάτι που το αισθάνεστε.5. Όταν συζητάτε με κάποιον, έχετε παρατηρήσει αν προτιμάτε να βρίσκεται δεξιά σας ή αριστερά σας; Σε διπλό κρεββάτι προτιμάτε σταθερά κάποια συγκεκριμένη πλευρά;6. Όταν εφαρμόζετε την τεχνική της πλάγιας όρασης, συνηθίζετε να γέρνετε το κεφάλι από την πλευρά του συζυγούς αυτιού ή από την πλευρά της μύτης;7. Ποιές είναι οι σπουδές σας ή και το επάγγελμά σας;8. Έχετε μουσικές, λογοτεχνικές ή εικαστικές ανησυχίες ή και δεξιότητες;9. Τέλος, όταν παρατηρείτε με το "καλό" σας μάτι, κλείνετε το άλλο ή το διατηρείτε ανοικτό; Λοιπόν, ας απαντήσω και εγώ 1. Με το δεξί2. Όχι3. Αριστερόχειρα4. Είμαι αριστερόχειρα στην γραφή και στην ζωγραφική αλλά για όλα τα άλλα πράγματα (χειροτεχνίες κλπ) χρησιμοποιώ το δεξί. Επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο πολλές φορές, οφείλω να πω πως είμαι δεξιοπόδαρη.5. Προτιμώ να βρίσκεται αριστερά μου/ δεξιά πλευρά του κρεβατιού.6. Συνήθως γέρνω το κεφάλι από την πλευρά του συζυγούς αυτιού.7. φοιτήτρια φυσικής8. Καλλιτεχνικές (Ζωγραφική, Βυζαντινή Αγιογραφία), λογοτεχνικές, μουσικές (πιάνο <- αν και ποτέ δεν το καλλιέργησα)9. Αναλόγως..Σπάνια κλείνω το άλλο μάτι..
Goulas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Οι απαντήσεισ συνεχίζονται:1. Δεξιό2. Υπερμετρωπία και στα δύο μάτια3. Δεξιόχειρας4. Όχι. Το αριστερό χέρι είναι απλώς διακοσμητικό. Δεξιοπόδαρος5. Αριστερά ο συνομιλητής / Αριστερή πλευρά στο κρεβάτι6. Προς την πλευρά του αυτιού7. Ηλεκτρολόγος μηχανικός 8. Χωρίς καλιτεχνικές ανησυχιες και εντελώς αδέξιος9. Πάντα κλειστό
akisn Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2012 Να και οι δικές μου απαντήσεις: 1. Με το δεξί2. Όχι3. Δεξιόχειρας4. Βασικά πολύ λίγα πράγματα μπορώ να κάνω με το αριστερό χέρι. Όσο για τα πόδια μπορώ να πω ότι είμαι αμφιδέξιος-τα χρησιμοποιώ και τα δύο στην μπάλα.5. Προτιμώ να είναι δεξιά μου κάποιος όταν συζητάω και επίσης μου αρέσει να κοιμάμαι στην δεξιά πλευρά ενός κρεβατιού.6. Από την πλευρά της μύτης7. Μαθητής Γυμνασίου8. Λογοτεχνικές και μουσικές (ξέρω πιάνο και βιολί).9. Συνήθως το κλείνω Sky Watcher 60/700 Skywatcher Dobsonian 10''''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα