Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Δύο εβδομάδες μείνανε για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού που θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Επίσης, η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας "Ωρίων" θα διοργανώσει βοηθητικά μαθήματα προετοιμασίας για όσους μαθητές της Πάτρας (και της ευρύτερης περιοχής) το επιθυμούν. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ωρίωνα εδώ: http://www.orionas.gr/contact.html

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Ο Ωρίωνας θα διοργανώσει βοηθητικό σεμινάριο για τους μαθητές που θέλουν να δώσουν στο διαγωνισμό αυτή την Κυριακή, 29/1, στις 10 το πρωί. Χώρος των μαθημάτων είναι το Εργαστήριο Αστρονομίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται όπισθεν της πρυτανείας και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη: http://g.co/maps/ntkdq

Για να φτάσετε στο εργαστήριο αστρονομίας μπορείτε να μπείτε από την κεντρική είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα στο αριστερό μέρος του κτιρίου για να φτάσετε στον δεύτερο όροφο.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Καλή τους επιτυχία, να πάνε χωρίς άγχος και να το απολαύσουν!

Να θυμούνται, ότι εξετάζονται σε κάτι που αγαπούν πάρα πολύ!!!

(αυτό λέω και στους φοιτητές μου σε κάθε εξεταστική, αλλά η αλήθεια είναι, πως κι εγώ ακόμα, βλέπω μερικές φορές όνειρο,

πως γράφω εξετάσεις και δεν ξέρω τα θέματα #-o )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! :cheesy:

Εύχομαι στους 2 πρώτους νικητές ένα υπέροχο ταξίδι στην ΝΑΣΑ και στους 11 πρώτους του διαγωνισμού Καλή Επιτυχία στην 4η Φάση :)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης