giorgos83 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2012 Η apple συσκευή μου έχει παραδόσει πνεύμα..κανένα νέο από το stellarium;Σε android δουλεύει καλά αν και δεν συγκρίνεται με την εκδοση για υπολογιστές. Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2012 Αυτά βρήκα χρήσιμα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρωτήσει για κάποιον σχολιασμό, ή να τα δοκιμάσει και ο ίδιος. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 Redshift ***** Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2012 Μπορειτε να μας ανεβασετε καμια φωτογραφια απο το redshift να δουμε πως ειναι - εκτος απο αυτες που φαινονται στο AppStore - και να μας πειτε τι το διαφορετικο κανει απο αλλα προγραμματα για να δουμε αν αξιζει να το παρουμε;Ευχαριστω. Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2012 Το δοκίμασα σε προσομοιώσεις μόνο, λόγω συννεφιάς. Είναι επιπέδου Skysafari, ταχύτατο, με φοβερά γραφικά, εύκολο interface και πολλά αντικείμενα. Έχει απ΄ ευθείας σύνδεση με την Wikipedia. Αν έχεις το Skysafari ή το Starwalk δεν χρειάζεται και αυτό, αλλά είναι ωραίο. Τράβηξα τις φωτογραφίες αλλά από το iPhone δεν μπορώ να τις περάσω στο Astrovox. Θα το κάνω όταν μπορέσω από τον υπολογιστή. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2012 Φωτογραφίες Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2012 Δειχνει ομορφο αλλα εχοντας ηδη SkySafari και StarWalk νιωθω καλλυμενος.Ευχαριστω και παλι. Αραγε υπαρχει κανεις που να εχει το SkySafari Pro να μας κανει καποια αξιολογηση; Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Είναι σαν το 3 με περισσότερα άστρα και υψηλότερης ανάλυσης χάρτη της σελήνης. Τρώει πολύ χώρο για άστρα που δε φαίνονται. Γιατί δεν το βλέπεις και μόνος σου; Δεν έχεις αποδράσει από την τυρρανία της Apple; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Εχω Apple και Android συσκευη και εχω την βασικη εκδοση του SkySafari και στις δυο.Ρωτησα αν αξιζει η pro εκδοση για τα 32 ευρω που αξιζει.Νομιζα οτι ειχατε την Plus εκδοση.Αναβαθμιστηκατε στην pro; Πως εννοειται να το κοιταξω μονος μου;; Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Όχι, έχω την + έκδοση. Προτίμησα να μην εγκαταστήσω την Pro για να εξοικονομήσω χώρο και επειδή έχω όλα τα προγράμματα αστρονομίας φορτωμένα. Όταν αποφασίσω να σβήσω καμμιά 10ριά προγράμματα θα βάλω το Plus, επειδή έχω... http://www.youtube.com/watch?v=0YMnyaaaUeA&feature=related Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 επειδή έχω... http://www.youtube.com/watch?v=0YMnyaaaUeA&feature=related Eγω παλι οχι ακομα λογω του οτι ειμαι σε iOS 6 , οποτε αναμενω Εγω με την απλη εκδοση σε iPad ειμαι ικανοποιημενος λογω κυριως της μεγαλης οθονης και καθαροτητας της.Επισης θα ηθελα την αποψη σας , μιας και ειδα οτι το εχετε , για τους χαρτες του Wil Tirion στο iPhone... Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Πολύ καλοί για όσους είναι εξοικειωμένοι με τον Pocket Sky Atlas. Παρόμοιο το Star Atlas και free (χάρτες από Tirion και εδώ). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2012 Το Star Atlas το εχω ηδη και μπορω να πω ειναι πολυ καλο. Δηλαδη να αναβαθμιστω στους αλλους χαρτες; Δεν ειναι μεγαλη η τιμη τους αλλα αν οι διαφορες ειναι μικρες ή για πολυ ψαγμενους ..ε , δεν νομιζω οτι χρειαζεται Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Δεν έχω διαπιστώσει διαφορές, εκτός από τη χρήση πυξίδας και την επιλογή λευκού φόντου στο πρόγραμμα του Tirion.Φορτώνει δηλαδή αυτόματα τον κατάλληλο χάρτη ανάλογα με το που έχεις στρέψει τη συσκευή και η επιλογή λευκού φόντου θυμίζει τον Pocket Sky Atlas (με τους ίδιους χρωματισμούς γαλάζιου, κόκκινου, κίτρινου κλπ στα αντικείμενα) οπότε η εικόνα είναι απολύτως οικεία. Εγώ το αγόρασα από θαυμασμό στο πρόσωπο του Tirion. Άλλο να δίνεις χρήματα στον Gates και στην χήρα του Jobs και άλλο στον Tirion, νομίζω. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Το πρόγραμμα που ξέχασα να αναφέρω και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες είναι το Sky Observer Pro. Άλλο ένα πρόγραμμα που το πλήρωσα με την καρδιά μου μιας και το έφτιαξε χρήστης των Cloudy Nights. Είναι ένα απίστευτο βοήθημα προγραμματισμού παρατηρήσεων. Το συνιστώ σε όλους. http://observerpro.com/ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2012 Άλλο να δίνεις χρήματα στον Gates και στην χήρα του Jobs και άλλο στον Tirion, νομίζω.Ισχυει ... Το Sky Observer Pro δεν το εχω γιατι ειναι εφαρμογη για iPhone.Δειχνει δυνατο ομως. Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 GoSkyWatch Planetarium 6 *** Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2012 Brian Cox's Wonders of the Universe *****Υπόδειγμα για το πως πρέπει να είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Stardweller Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 Με αφορμή αυτό το thread για τις εφαρμογές iOS θα πρότεινα την εφαρμογή SkyGems που έφτιαξα πρόσφατα. Σχετίζεται με την παρατήρηση διπλών άστρων και μπορείτε να τη δείτε στο σύνδεσμο: https://itunes.apple.com/us/app/skygems/id564526099?l=el&ls=1&mt=8 Περιέχει 1300 διπλά άστρα και προσφέρει τη δυνατότητα φιλτραρίσματος με βάση αστερισμούς, αστρικό μέγεθος, χρώμα, separation, καθώς και με το αν αυτά περιέχονται σε συγκεκριμένες λίστες. (Bayer, Flamsteed, Struve κλπ) Θα χαιρόμουν αν τη βρίσκατε χρήσιμη στις παρατηρήσεις σας!
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Το luminos για λιγες ωρες ακομα μονο με 0,89 € στο App Store... Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 Fiat Lux http://stereopsis.com/flux/ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα