Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη κατηγορια επειδη δεν θεωρω τον εαυτο μου νεο αστροπαρατηρητη.Αφου ομως εκανα 1 χρονο χωρις χρηση του τηλεσκοπιου και για ακομη περισσοτερο μη χρηση του σαιτ ηρθε η ωρα της επιστροφης.Το θετικο ειναι οτι παρα την αποχη απο την αστροπαρατηρηση,ευτυχως δεν πουλησα τιποτα απο τον εξοπλισμο μου(αν και το σκεφτηκα μερικες φορες αλλα ευτυχως...).Τις τελευταιες 2 εβδομαδες με τη βοηθεια του καιρου που ειναι ασυνηθιστα καλος για την εποχη, το κανονακι αντικριζει τον ουρανο τακτικα.

Να χαιρετισω ολα τα παλαια μελη και φυσικα τους καινουριους αστροπαρατηρητες,που απ'οτι παρατηρω αυξανονται με το περας του χρονου.Αυτα και απο εδω και μπρος θα τα λεμε συχνοτερα.

Clear skies and clearer minds.

There is no knowledge that is not power...
Δημοσιεύτηκε

Γεια σου Δημήτρη! :P

Καιρό είχαμε να σε δούμε, ελπίζω όλα καλά, Καλή συνέχεια συνέχεια!! :D

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Καλώς τον. Εκεί πάνω είσαι ακόμη;

Πως πάτε από υγρασία;

Που ανεβαίνετε για παρατήρηση; Υποθέτω το Vaalserberg δεν κάνει και πολλά- πολλά, έτσι;

Θα ήθελα να μάθω πως τα βγάζετε πέρα σε συνθήκες σχετικά αντίξοες για αστροπαρατήρηση.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Να 'στε ολοι καλα,καλως σας ξαναβρηκα.

Γιατρε μου,με 323 μετρα υψομετρο ο ορισμος "λοφος" και οχι "βουνο" του ταιριαζει περισσοτερο.Εγω παρατηρω συνηθως απο τον πισω κηπο του σπιτιου μου.Οσο για την υγρασια...μακαρι να 'ταν μονο αυτη.Οι συχνοτατες νεφωσεις αλλα και η εντονη φωτορυπανση ειναι μακραν πιο ενοχλητικες.Γι αυτο εχω μπει σε σκεψεις για αγορα go-to.Iδωμεν...

There is no knowledge that is not power...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης