Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ύστερα από 1 χρόνο και κάτι δουλειάς είμαι στην θέση να σας παρουσιάσω μια εργασία η οποία

σίγουρα πιστεύω πως θα είναι χρήσιμη.Λέγεται Η Σελήνη της Διαστημικής Εποχής και η

εργασία αυτή παρουσιάζει την περίοδο που αμερικανικά και σοβιετικά διαστημόπλοια έκαναν

"βόλτες" γύρω απ'την Σελήνη.Όπως ήδη γνωρίζουμε,άρχισε στις 4 Οκτωβρίου 1957 και ίσως

συνεχίζεται και στις μέρες μας.Στην συνέχεια,η Σελήνη "μετατράπηκε" από ένα άγνωστο

περιβάλλον σε έναν οικείο κόσμο.

Η δημιουργία της παρουσίασης πήρε 1 χρόνο και κάτι.Αφορμή ήταν το ομώνυμο κεφάλαιο στο

βιβλίο "ΣΕΛΗΝΗ" του Peter Grecο.

Όποιαδήποτε σχόλια δεκτά!!!!

ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ppt

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Δημοσιεύτηκε

Καλή δουλειά, Μάκη...:cheesy:

Και έψαχνα συγκεντρωτικά στοιχεία για τις αποστολές Apollo.

Πολύ τεκμηριωμένο. Πάντα τέτειες εργασίες.:!: Βέβαια, θα μπορούσες (διαδικαστικά τώρα) να χρησιμοποιείς τη λέξη "διαστημοσυσκευή" τόσο συχνά (λέμε τώρα δηλαδή)... :lol:

\"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι
Δημοσιεύτηκε

Σε ευχαριστώ Γιάννη!!!!

Ελπίζω να σε κάλυψα με την εργασία σου!!!!

Η αλήθεια είναι ότι ο σκοπός που χρησιμοποιούσα την λέξη "διαστημοσυσκευή" τόσο συχνά είναι

ότι την βρίσκω πιο επίσημη.

Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!

Μάκης Λυκόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Αξιόλογη δουλειά! :)

Θεωρώ πως εάν είχες εμπλουτίσει την εργασία σου, εικόνες θα ήταν πληρέστατη και κατατοπιστικότατη..Προσωπικά αν και δεν έχω ολοκληρώσει την ανάγνωση μου ακόμη την βρήκα αρκετά καλή :)

Αν θέλεις, κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο, μπορώ να σου στείλω μερικές περαιτέρω πληροφορίες, τις οποίες θα μπορούσες να αξιοποιήσεις καταλλήλως στην εργασία σου :)

Δημοσιεύτηκε
Πολύ ωραία δεν ήξερα για τις αποστολές ανάμεσα από τον απόλλον 1 και τον απόλλον 7. Θα μπορούσες να βάλεις και τις φωτό που δημοσίευσε η νασα μαζί και μια γενική φωτό της σελήνης από τις περιοχές προσεδάφισης με τα ίχνη που άφησαν οι αποστολές. θα μπορούσες να διορθώσεις και μερικά ορθογραφικά λάθη καθώς και σε κάποια σημεία που οι λέξεις είναι ενωμένες με κόμματα και τελείες

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!!!

Μαρία δεν έβαλα εικόνες για να μην πιάνει περισσότερο χώρο η εργασία.Πάντως αν έχεις χρόνο

στείλε μου τις πληροφορίες που θεωρείς πιο σωστές!!!!Σ'ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου.

Κώστα για δες:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=16175

κ.Αλέξη σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας!!!!

Μάκης Λυκόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Μπράβο Μάκη. =D>

Αν μου επιτρέπεις, για το είδος της εργασίας σου το Microsoft Word ή το Adobe Reader είναι καταλληλότερα προγράμματα. Το Powerpoint προορίζεται κυρίως για παρουσιάσεις που περιλαμβάνουν μεικτό υλικό, με εικόνες και περιορισμένο κείμενο, το οποίο χρησιμοποιεί ένας ομιλητής για να αναπτύξει κάποιο θέμα προφορικά, με ρητορικό ή διαντιδραστικό τρόπο. Νομίζω πως καλό θα ήταν να μετατρέψεις την εργασία σου και σε μια από τις 2 αυτές μορφές, doc ή pdf, ώστε να διαβάζεται ευκολότερα.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Μάκη, καλύτερα γράψε την στο word και μετέτρεψέ την σε PDF. Και πρόσθεσε κενά μεταξύ τελειών και αρχών προτάσεων, για να μην στα θεωρεί το πρόγραμμα λάθος.
\"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης