Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ρωτήσω εάν έχετε εμπειρία από αγορά τηλεσκοπίου μέσω Internet. Συγκεκριμένα από το astroshop.biz που τα στέλνει με αντικαταβολή. Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά για :

SKYWATCHER SK1309EQ2 κόστος 395 € ελλάδα πλανητάριο θεσσαλονίκης

και 165 € από Γερμανία.

(ναι υπάρχουν σχετικά θέματα για τις διαφορές τιμών αλλά εγω απλά αναφέρομαι στην αξιοπιστία και το αν έχει κανείς εμπειρία)

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πήρα αυτές τις μέρες 2 θήκες ειδικές για τηλεσκόπιο (μία για το OTA και μία για την ισημερινή κεφαλή) από το OPT (Αμερική) και ήρθαν φθηνά και χωρίς κανένα πρόβλημα σπίτι μου.

Πάντως τα Skywatcher είναι εξαιρετικά, αλλά σου προτείνω αντί του 130/900ΜΜ να πάρεις το 150/750ΜΜ. Είναι πιο συμπαγές και έχει καλύτερο light gathering. Βέβαια είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά η τιμή δεν είναι υψηλή.

"All those moments will be lost in time... like tears in the rain."
Δημοσιεύτηκε

Εισαι σιγουρος οτι προκειται για το ιδιο πραγμα?Μου φαινεται μεγαλη η διαφορα..... :?

Επισης,σε αυτην την κατηγορια,μπορεις να απευθηνθεις και σε αλλους προμηθευτες και να αποφασισεις συγκρινοντας.

Καλη επιλογη.

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για όσες απαντήσεις ήρθανε και όσες έρθουν. Εχω την εντύπωση ότι πρόκειται για το ίδιο :

SKYWATCHER 130/900MM EQ 2 EUR 165,00 με αρχική EUR 279,00 You save: EUR 114,00.

Σαφώς θα πάω για κάτι καλύτερο με αυτά τα πλαίσια τιμών.Το συγκεκριμένο έχει το bobus της αντικαταβολής

Από ότι θυμάμαι κάποιος εδώ μέσα είχε αγοράσει τηλεσκόπιο από αυτό το site. Σε γενικές γραμμές: Είναι συνεπείς? Αν από την μεταφορά, μέσα έχει σπάσει κάποιος φακός, αυτό πως αποδεικνύεται ότι έγινε στην μεταφορά και όχι μετά από την παραλαβή?

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης