stefanos-mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ βίδες 1/4" 20tpi (βόλτες/ίντσα) στην περιοχή της Θεσσαλονίκης; Τις χρειάζομαι για να στερεώσω rings οδηγητικού πάνω σε rings από ED80. Την μία βίδα που είχε το ED από την μάνα του δυστηχώς την έχασα. Επίσης όπως βλέπω τις εγκοπές στα rings μάλλον χρειάζομαι τύπου flat head. Εσείς τι λέτε; twitter: @s_mavrosblog: stefanos.xyz
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Ψάξε στου Ζαφειράκη: http://www.zaf.gr/products.asp?CID=%C2%C9%C4%C5%D3 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 HI, I have a lot of 1/4-20 screws and nuts. What length do you need. Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
stefanos-mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2012 Hello Fred, Thank you for your interest. Tomorow I 'll go downtown to search for thesescrews and some other things which I need for my setup. If I don't find them I ll let you know. It would be ideal for the length to be something between2-3 cm (but not smaller than 2, if they are taller and block my tube I could easily cut them with an iron saw). Thank you once more kkokkolis ευχαριστώ για το link, το γνωρίζω το κατάστημα αλλά πέφτει λίγο μακριά για εμένα (μένω ανατολικά).Πάντως παίζει να πάρω κάνα τηλέφωνο να δω αν έχουν και αν μπορώ να αγοράσω μικρές ποσότητες, 3-4 βίδες. Steve twitter: @s_mavrosblog: stefanos.xyz
stefanos-mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Τελικά βρήκα κάποιες ξεχασμένες βίδες σε ένα μαγαζί και μου κάναν. Problem solved! twitter: @s_mavrosblog: stefanos.xyz
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Για οτι μεγεθος και σχέδιο θες απο βίδες δες εδώ....http://www.vres.gr/companymap.php?company_id=74117 έχει τα πάντα όλα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
stefanos-mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Θένξ sportikus θα το έχω στα υπόψιν twitter: @s_mavrosblog: stefanos.xyz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα