Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Κρίνοντας απ'το 10"αρι του Θανάση το GSO είναι πολύ καλύτερο σχεδιαστικά απ'το SW, αλλά δεν ξέρω για Truss τι παίζει. (απο καθρέφτες πρέπει να είναι ίδια)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Η κινηση της βασης με ενδιαφερει περισσοτερο... :?

σε ενδιαφέρει περισσότερο η κίνηση της βασης και ρωτάς ποιο απ τα δύο;;;,αυτά δεν τα ρωτάνε!! :wink: ,καρφωτός έφυγες για gso τι αυτό είναι 8 10 12 ιντσες!!,βέβαια ειναι ποιο ακριβό,αλλα για εμένα προσωπικά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!.εγω έχω το 8 και ειναι σκέτη γλύκα σε ολο του το σύνολο!.

:cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Εκτός αν σε ενδιαφέρει η GOTO κίνηση της βάσης.

Αλλά και η απλή βάση του SW δεν είναι άσχημη. Ακούω τους άλλους να μιλάνε για ζυγίσματα κλπ, ενώ στα 3 SW μου απλώς σφίγγω το φρένο και το φορτώνω με κάτι φακούς γαϊδούρια δίχως πρόβλημα.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Εξαρτάται ποια έκδοση. Η economy είναι χειρότερη από τα SW, η Deluxe είναι πολύ καλύτερη, με ωραίο, μεταλλικό φρένο. Αλλά ο σωλήνας των 1,5μ είναι τεράστιος. Στο SW αναδιπλόνεται και γίνεται βολικός στη μεταφορά.
\"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης